Alternative content

VIDEO: Vannošana vasarā

16. Mar 2011, 17:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ir iestājies silts laiks un arī mazie sasvīst vairāk, tāpēc jāpadomā par biežāku vannošanu.

 

Zīdainīši ir sajūsmā par vannošanu!


Zīdainīti var vannot katru dienu, tādējādi mēs rūpējamies par bērniņa higiēnu un ne tikai... Plunčāšanās siltā ūdenī ir arī lieliska izprieca Tavam mazulim.

 

Zīdainītis jūtas savā elementā, jo tas viņam atgādina augļa ūdeni - viņa kādreizējo dzīves telpu. Siltais ūdens glāsta ne tikai zīdaiņa ādu, bet arī viņa dvēseli.

 

Ja Tu vēlies zināt, kad vislabāk vannot zīdainīti - no rīta vai vakaros, atbilde skan: tas jāizlemj Tev un Tavam mazulim. Protams, labāk ir vannoties pirms ēšanas nekā pēc tās, jo paēdis un tīrs mazulis var labi gulēt.

 

Kurā dienas laikā Tu vanno savu mazuli, nav svarīgi, bet pēc pieredzes varam teikt: tēvi, kuri pa dienu parasti ir ārpus mājas (un tāpēc spiesti daudz ko palaist garām bērna attīstībā), labprāt izmanto izdevību, lai tuvinātos savam mazulim, viņu vakarā vannojot, spēlējoties un apmīļojot.

 

Kā pareizi turēt mazulīti vannojot?


Palieciet vienu roku zem mazuļa sprandas, pieturiet pleciņu, tad otra roka Tev paliek brīva zīdaiņa mazgāšanai. Lai pagrieztu zīdaini uz vēdera, pieturiet viņu ar vienu roku zem vēdera, ar otru zem rokām - tādējādi tiek atbalstīta arī zīdaiņa galva.

 

Mazs mierinājums neveikliem vecākiem: sākumā visas mātes un tēvi ir diezgan neveikli, taču arī šeit pieredze nāk ar laiku!

 

Altermed mazgāšanās līdzeklis ar kumelītēm attīrīs un mitrinās ādu, kas ir tik svarīgi vasaras karstajās dienās!

4

Altermed baby kumelīšu mazgājamais līdzeklis 2 in 1 matiem un ķermenim

Saudzējošs, maigi putojošs līdzeklis ar kumelīšu ekstraktu. Maigās mazgājošās un aktīvās vielas attīra un mitrina ādu, aizsargājot un nomierinot to. Ar pretiekaisuma iedarbību.

Tilpums: 250ml