Tirdzniecības centrā „SPICE”  durvis vēris „Veselības centrs 4” vakcinācijas kabinets

Tirdzniecības centrā „SPICE” durvis vēris „Veselības centrs 4” vakcinācijas kabinets

07. Mar 2011, 19:51 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai taupītu laiku un apvienotu iepirkšanos ar nepieciešamo, tirdzniecības centrā „SPICE” Rīgā, Lielirbes ielā 29 , apmeklētājiem šā gada maijā durvis vēris jaunais SIA "Veselības centrs 4"(VC4) vakcinācijas kabinets!


Tā darba laiks ir katru dienu, ieskaitot brīvdienas, no plkst. 10:00 līdz 22:00. „Veselības centra 4” vakcinācijas kabinetos pieejamas visas iespējamās vakcīnas un līdz oktobrim pret ērču encefalītu (Encepur) varēs vakcinēties par viszemākajām cenām Rīgā.

 

„Veselības centrs 4” šobrīd ir līderis Latvijā vakcinācijas pakalpojumu sniegšanā. Palielinot vakcīnu klāstu un pieaugot pieprasījumam pēc tām, „Veselības centrs 4” ir izveidojis Vakcinācijas dienestu. VC4 ir lielākais vakcinācijas kabinetu skaits Rīgā. Kopumā tagad pieejami 6 vakcinācijas kabineti. Vakcinācijas dienesta komandā strādā sertificētas medicīnas māsas, kā arī ārsti, kuri sniedz izsmeļošu informāciju par ceļotāju vakcināciju. Ir izveidota arī elektroniskā datu bāze, kas palīdz atjaunot vakcinācijas datus pacientiem, kam nozaudētas  potēšanas pases. 

 

Lai taupītu darbinieku laiku, „Veselības centrs 4” piedāvā veikt vakcināciju arī darba vietā. „Veselības centra 4” Vakcinācijas dienests sadarbojas ar apdrošināšanas kompānijām, kurām ir līgumattiecības ar VC4.

 

 VAKCINĀCIJA - profilakses veids, kas pasargās jūs no dažādām infekcijas slimībām un to radītām komplikācijām.

26. May 2010, 10:11

Sī ziņa "Veselības centra 4 "mājaslapā bij maija sākumā,vēl pagāšndēļ biju" Spice "gāju meklēt šo kabinetu un neatradu,kad piegāju pie info-meitene nemācēja neko pateikt,viņa pat nezināja ka vērs vaļā šādu kabinetu😀

Un "encepur"pote pagaidām lētāka ir tieši vakardienas info..tiur sanāk pa 3.ls lētāk😀