Rotaļlietas Tava mazuļa attīstībai

Rotaļlietas Tava mazuļa attīstībai

03. Jul 2010, 13:34 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

IR IDEJA rotaļlietām Tava mazuļa attīstībai! Uzzini par jaunākajām rotaļlietām, kas palīdzēs Tavam mazulim attīstīt dažādas spējas!

{smallpic:1}

Rotaļlieta no sērijas MULA. Šī te neliela, bet ļoti noderīga rotaļlieta Jūsu mazuļa kolekcijā, kura labi attīsta rociņas. Viņu var uzdāvināt bērnam jau 1,5 gadu vecumā, jo tieši šajā laika periodā mazulis sāks staigāt pa Jūsu mājokli un meigīnāt visas mēbeles uz sitiena. Cena 4,75 Ls.

{smallpic:2}

Bet iemācīties staigāt un droši turēties uz kājām, Jums palīdzēs šī rotaļlieta. Spert pirmos soļus nebūs tik grūti, jo tās pārtaps spēlē un pilnīgi aizraus Jūsu mazuli. MULA. Cena 7,13 Ls.

{smallpic:3}

Vēl viena ļoti veiksmīga rotaļlieta no kolekcijas MULA. Ļoti labi attīstā bērnu loģisko domāšanu. Ātri var iemācīties pamatkrāsas un ģeometriskās figūras un arī skaitīt. Saciet no pašas bērnības attīstīt Jūsu mazuli. Cena 7,13 Ls.

{smallpic:4}

Gatavošanas bērnu dārzam vai skolai, arī var uzsākt ar spēli. Tam Jums palīdzēs tāfele (1.att)  no sērijas MALA. Pat ja jums ir divi mākslinieki, tas nav problēma: no vienas puses var zīmēt ar krāsainiem krītiņiem ( 3. att.), bet no otras puses ar flomāsteriem (4.at.). Ka arī, lai saglabāt Jūsu bērnu šedevrus, varat papildus iegādāties 30 m papīra rulli (2. att.), kurš piestiprinās pie tāfeles. Cenas: 1,90 Ls; 0,70 Ls; 2,38 Ls; 19,00 Ls.

 {smallpic:5}

No pirmā skatiena šī mīksta rotaļlieta ir jautrs begemotiņš BARNSLIG FLODHÄST . Bet noleciet to bērnam aiz muguras, kad viņš mācās lasīt, rakstīt vai vienkārši nodarbojās ar kaut kādu rokas spēli no kolekcijas LEKA. Un redzēsiet, ka ērtāku pozīciju Jums neatrast. Cena 9,50.

{smallpic:6}

Trauciņi gatavošanai lellēm DUKTIG no Jūsu mazās princesēs uztaisīs lielisku saimnieci. Meitenēm ļoti patīk lomu spēles un šīs te komplekts brīnišķīgi tam piemērots. Cena 7,13 -9.50 Ls.

{smallpic:7}

LILLABO. Vesela dzelzceļa sērija, kura uz ilgu laiku aizraus Jūsu bērnus, puikas, gan arī meitenes. Sāktnejāis komplekts (1.att.) astotnieks ar tiltu – lieliska spēle ne tikai Jūsu bērnam, bet arī viņu draugiem, kas palīdzēs attīstīt saskarsmes un savstarpējas palīdzības īpašības. Protams, katrai rotaļlietai ir savs intereses laiks, tāpēc varam piedāvā pat vēl trīs papild komplektus (2,3,4 att.) Cena sakot no 3, 09 Ls.

{smallpic:8}

Leļļu teātris TITTA DJUR! Šīm te leļļu teātrim nevajag skatuves un lielas telpas, to droši var paņemt līdzi ejot pastaigā vai dodoties ceļojumā, jo tas ir pirkstiņu teātris. Tas labi var nepatikamas situācijas pārvērst par spēli, piemēram ja sasitat kāju, mazulim nāks palīgā pirkstiņu medmāsa. Cena 3,80 Ls.

 

10

Veikali IR IDEJA piedāvā jums IKEA plašu sortimentu veicot pasūtījumu rakstot uz e-mailu irideja@inbox.lv; veikalos Maskavas ielā 264, Ķengarāgā (67186351, 22079945) vai Airītes ielā 6, Imantā (22079954).
 

 

Mūsu veikalos arī ir piedāvāti divāni, plaukti, kafijas un TV galdi, gultas un kumodes, gultas veļa, mēbeles bērniem, rotaļlietas, trauki, lampas, interjera aksesuāri u.tt.
 

 

Veikali strādā katru dienu no 11.00 līdz 20.00, sestdienās 11.00-18.00 (izņemot svētdienu).   Ir pieejami arī bezmaksas katalogi.

02. Nov 2009, 14:11

jā koka mantas ir labakas,šeit cenas ir samēra lētas,bet biju iegājusi veikalā (lelle0tur gan viss ir padārgs😀

02. Nov 2009, 12:17

Jaukas lietinjas - noteikti labākas par tiem piikstošajiem un spilgtajiem aktivitātes centriem - tos es ciest nevaru - vīrs jau visiem iznjēmis baterijas, jo skaņa vienkārši nervus bojā....vislabak man mazajai patīk koka rotaļlieta - mārīte, kur jāliek daļas kopā, no lielākās uz mazāko...😀😀😀

02. Nov 2009, 12:05

Vakar biju iegājusi vienā no šādiem veikaliņiem Olimpijā,un tur visām rotaļlietam 15% atlaide,nopirku mazajai kārbiņu ar zilonīšiem ,kuri jāliek pēc auguma,nu mana mazule cīnas ,lai dabūtu tos pareizi karbiņā!