Piedalies konkursos un laimē balvas no tirdzniecības centra "Galleria Riga"!

Piedalies konkursos un laimē balvas no tirdzniecības centra "Galleria Riga"!

29. Sep 2011, 12:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katru mēnesi Māmiņu Klubs sadarbībā ar tirdzniecības centru "Galleria Riga" aicinās piedalīties dažādos konkursos,kuros būs iespējams laimēt dažādas vērtīgas balvas no Galleria Riga bērnu preču veikaliem tirdzniecības centra 3.stāvā!


Ieskaties un piedalies konkursos arī Tu!

Bilžu un stāstu konkurss: Māmiņu Kluba ģimenes dodas pretī zelta rudenim!

Māmiņu klubs un Galleria Riga aicina doties visām Māmiņu Kluba ģimenēm pretī zelta rudenim, piedaloties bilžu un stāstu konkursā! Iesūti savu bilžu stāstu par savas ģimenes rudens gaitām, aicini balsot un laimē dāvanu karti no Galleria Riga veikala "Lāčuks"!

Balva

 

Laimīgais uzvarētājs saņems dāvanu karti 10 latu vērtībā no veikala Lāčuks rotaļlietu iegādei, ar ko darboties garajos ziemas vakaros!

Konkurss ilgst līdz 9.oktobrim! Uzvarētāju paziņosim 10.oktobrī!

 

Ja gaidi savu mazuli ierodamies pasaulē šī gada septembrī, pastāsti, kā Tu gatavojies bērniņa ienākšanai pasaulē?

Bērniņa ienākšana pasaulē sagriež vecāku dzīvi ar kājām gaisā, tāpēc ir vērts tam pienācīgi sagatavoties! Kā Tu gatavojies mazuļa ienākšanai plašajā pasaulē? Piedalies konkursā, ja gaidi savu mazuli ierodamies pasaulē šī gada septembrī un laimē pārsteiguma balvu no Galleria Riga veikala "Maijiņa"  40 latu vērtībā!

Balva


Attēlam ir tikai ilustratīva nozīme


Balva, protams, īpaši atbilstoša jaundzimušā vecākiem- tā būs lielā pārsteiguma balva 40 latu vērtībā no veikala "Maijiņa"!

 

Konkurss ilgst līdz 3.oktobrim ieskaitot. Uzvarētāju paziņosim 4.oktobrī!

 

www.galleriariga.lv