Mitrinām mazuļa ādiņu!

Mitrinām mazuļa ādiņu!

06. Apr 2011, 17:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vai zināji,ka pēc katras mazgāšanas ir svarīgi ādiņu mitrināt? Turklāt tā ir vienreizēja iespēja, lai ar mīlestību mazuli pamasētu!

 

Jūsu mazuļa āda viegli zaudē mitrumu. Sausums samazina ādas aizsargspējas, un tas nozīmē, ka āda ir vairāk pakļauta kairinātājiem un viegli ievainojama. Tāpēc mazuļa ādai ir nepieciešama īpaša mitrināšana, kas ādu aizsargās un novērsīs sausumu, nepatīkamus noberzumus un plaisāšanu.

 

· Pasargājiet mazuli no saules un vēja, kā arī kontrolējiet gaisa temperatūru un mitrumu mājās.

· Pievienojiet vanniņas ūdenim dažus pilienus kosmētikas līdzekli, lai mazuļa ādiņa pārklātos ar plānu, aizsargājošu kārtiņu, vai arī ieziediet ar eļļu vēl mitru ādu pirms nosusināšanas ar dvieli. Šis pārklājums ir desmit reizes mitrinošāks nekā daudzi losjoni un krēmi.

· Pēc vannošanas mazuļa ādā maigi iemasējiet mitrinošu losjonu vai krēmu, lai izvairītos no ādas sausuma un noberzumiem.

· Mazuļa masāža veicina arī muskuļu koordināciju un attīsta lokanību, kā arī tas ir patīkams mazuļa un māmiņas savstarpējās piesaistes veidošanās process, tāpēc padariet to par daļu no jūsu ikdienas mazuļa vannošanas rituāla.

· Bērnu eļļiņa var tikt izmantota arī kā mīkstinātājs sausajām ādas krevelēm, ko izraisījusi piena ēde.

 

5

Altermed baby sejas krēms 


 

Mitrinošs sejas krēms, kas palīdz aizsargāt bērna jutīgo sejas ādu pret apkārtējās vides iedarbību. Satur aprikožu eļļu, D - pantenolu, allantoīnu un E vitamīnu. Šīs aktīvās vielas baro ādu un uztur tās dabisko mitruma līdzsvaru. Lieto katru dienu un vakaru.

Tilpums: 30g

 

1

Altermed baby eļļiņa

Maiga eļļa bērniem ar aprikožu eļļas piedevu visa ķermeņa kopšanai. Aprikožu eļļa uztur ādas elastīgumu un aizkavē tās sausēšanu. Īpaši piemērota sausas ādas kopšanai. Saudzīgi ierīvējiet eļļu ādā pēc katras vannošanas.

6

Altermed baby ziemas krēms

Sejas krēms bērna ādas aizsargāšanai ziemā. Krēms satur aprikožu eļļu, D-pantenolu, allantoīnu un E vitamīnu. Šīs aktīvās vielas atjauno un baro ādu. Hipoalergēns.

Tilpums: 50ml