Mēs savam mazajam rūķītim izvēlamies...

Mēs savam mazajam rūķītim izvēlamies...

10. Sep 2012, 18:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iepazīsimies- tas ir mazais rūķēns Raivo:)

 

 

 

Tad, kad es uzzināju ka esu stāvoklī, man ļoti gribējās meitiņu. Jau domās biju izsapņojusi kā pirkšu kleitas, pīšu bizes, bet nu mani sapņi palika tikai sapņi un šai pasaulē 12.maija rītā atnāca mazais Raivo.

Kā jau visām mammām, mans maziņais man liekas viss skaistākais un labākais.

 

 

Jau no pašām pirmajām dienām mazais tika pucēts kā kārtīgs princis...un esu sapratusi tik to,ka puikas var pucēt tā pat kā meitenes.

Pērkot apģērbu mēs cenšamies tos pirkt košās krāsās un tādas kātīgas puišu drēbes, ne jau bēbju:)

Apskatot Mayoral piedāvāto drēbju klāstu pašiem mazākajiem, man acīs iekrita šis pasakainās tērpiņš:)

 

 

 

 

Šai tērpiņā man patīk krāsu gamma:) Tākā mazajam ir zilas actiņas viņam ļoti piestāv gaišas krāsas apģērbi..Šāda veida jaciņas  ļoti labi noder ziemā. Jaciņa izskātās adīta, kas to padara zolīdu  un to varētu pievilkt klāt pat pie uzvalka biksēm. Ļoti patīk cepurītes forma un cepurītes krāsas. Mazais šai jaciņā un cepurē izskatītos pēc maza šreka:)

 

 

Otra mana izvēle krita uz šāda apģērbja kombināciju:) Šis tērpu salikums man patīk ar to, ka tas ir brīvajā stilā un krāsu toņi pamatā ir zili, jo zilas krāsas apģērbi mazajam ļoti piestāv. Mazais šādā apģērba komplektā izskatītos pēc maza šefiņa....

 

 

Apskatot Mayoral piedāvātos apģērbus mazajiem, mani vienaldzīgu neatstāja neviens apģerba gabaliņš... To visu apskatot, es jau domās iztēlojos kā mans mazais tajos izskatītos. Vienozīmīgi šie apģērbi ir tiešām skaisti, būtu interesanti tos arī iegādāties un pārbaudīt to kvalitāti....

Tāda lūk ir mūsu izvēle....

 

 

Piedalies konkursā un laimē balvu no veikala Mayoral Jaunajam gadam!

 

Meklē veikalu "Mayoral" t/c „ Galleria Riga” trešajā stāvā!


www.galleriariga.lv