Mayoral jaunā kolekcija: stilīgi modeļi lieliem un maziem!

Mayoral jaunā kolekcija: stilīgi modeļi lieliem un maziem!

11. Oct 2011, 06:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pašreiz daudzos veikalos tiek piedāvāta jaunā rudens- ziemas kolekcija, bet tādu kā veikalā Bonita, jūs neatradīsiet nekur!

 

Veikals no pirmā skatiena liekas tāds neliels, bet cik daudz interesanta tajā iespējams atrast! Un ja pašiem neizdosies, tad jums palīdzēs izpalīdzīgas pārdevējas. Turklāt pārdevējas parādīs un ieteiks, ar ko labāk apģērbu kombinēt. Rezultātā būs skaists, stilīgs un svarīgākais- kvalitatīvs rudens komplekts meitenei vai puikam.

 

Kvalitāte- pievērsiet uzmanību šim vārdam, mēs to neminam nejauši. Visi apģērbi ir ļoti augstas kvalitātes, tāpēc tie savam saimniekam kalpos ilgi un iespējams,nonāks jaunākās māsas, brāļa vai draugu mantojumā.

 

Lai pamatotu iepriekš minēto, mēs vēlamies parādīt jums daļiņu kombināciju, kas iespējamas savienojot samērā ikdienišķas lietas- džemperi, kreklu, bikses,kleitas utt. stilīgos, elegantos komplektos.

 

 

ĪPAŠAIS OKTOBRA PIEDĀVĀJUMS

Mayoral jaunā kolekcija

{fotoblog:3113}

Starp citu, šie modeļi der gan mazajiem, gan tiem,kuriem ir jau 7,8,12 vai tiem, kuriem ir 16 gadi. Galvenais- ienāc un apskaties, noteikti atradīsi ko eksluzīvu tieši Tev!

Nevainojama kvalitāte

Pazīstams zīmols

 

Meklē veikalu Mayoral tirdzniecības centra Galleria Riga 3.stāvā!