Mamma brīvsolī - vai proti atpūsties?

Mamma brīvsolī - vai proti atpūsties?

09. Apr 2011, 10:49 Muuna Muuna

Iedomājies, vīrs/draugs tev uzsmaida, iedod buču un nosaka - izpriecājies labi!

 

Beidzot tu varēsi iet izklaidēties ar draudzenēm uz kādu klubu padejot vai vienkārši uz kādu kafejnīcu uzsist klačiņu par dzīvi, un aizmirst par to, ka esi mamma 24h diennaktī. Tu paņem atslēgas, samīļo vīru, bēbi un aizver aiz sevis durvis... un laid dzīvē - šis vakars/nakts pieder tev un tavām draudzenēm!

 

- Vai Tu spēj patiesi atslēgties un baudīt vakaru ārpus mājas, vai tomēr nemitīgi domā, kā viņiem abiem tur bez Tevis iet, vai kā mazais aizmigs bez tevis utt.utjp...

- Cik bieži Tu tiec 'brīvsolī'?

20. Jun 2010, 18:36

Piekrīu lusy

taschinka taschinka 19. Jun 2010, 18:35

Es kad iepazinos ar viru visu laiku pazadiju kopa,pec 8 menesiem nolemam preceties,jo bijam saja laika viens otru tik labi iepazinusi,ka citi gadus dzivojot kopa tik labi viens otru nepiepazist.
Nu jau 6,6 gadi esam kopa varetu teikt dien diena un es neteiktu,ka gribu atpusties no vina,tiesi otradi pec berna dzimsanas pietrukst laika vienam prieks otra.delam 2,8gadini un ari no vina es negribu atpusties.
Ja butu iespejams finansiali,tad labprat ar savu gimeni kaut katru dienu brauktu izbraucienos,piknikos ari mans virs to gribetu, nevis ar draudzenem uz klubu.Protams neiet runa par veikaliem,frizieriem,vai makskeresanu,vai futbola speli,tas jau katram vajadzigs.Bet klubi tas ir kas cits.
Katram ir savas domas un savas velesanas,jo mes visi esam tik dazadi.

19. Jun 2010, 14:31

nu jau lusy-ir pa traku salīdzinajusi!!
Es arī uzskatu ka tur nekas slikts nav ja mamiņa 1x pus gadā ,izraujas no mājām ar draudzenēm uz kādu klubu vai kādu restorānu vnk pasēdēt un paklachoties😀
Ja mani draugs palaiž iepirkties,tad mierīgi varu to darīt jo zinu ka viņš tiek ar visu galā,protams ik pa laikam uzzvanu un pajautāju kā iet.
Nesanak bieži iet patudsēt bet es arī par to nepārdzīvoju,man ir labi ta ka ir!Un arī izbaudu to ka esmu kopā ar meitiņu,jo drīz būs jaatgriežas darbā😀

19. Jun 2010, 13:46

Nedomāju, ka iziešana ar draudzenēm ir laulības pārkāpšana. Ja jau tas asociējas ar tādiem vārdiem kā "palaistuve" un "ielasmeita'", tad jautājums - vai partneri uzticas viens otram. Un ja nē, tad kāpēc vispār būt kopā? Man arī vislabāk patīk atpūsties kopā ar savu mīļo un nebūt ne klubos vai citās skaļās vietās, bet nenosodu tās māmiņas, kas iet izklaidēties kopā ar draudzenēm, tas nav noziegums.

Muuna Muuna 19. Jun 2010, 12:43

lusy
Tu pārspīlē un visu mālē pārāk melnu... Kāpēc jāpiesienas vārdam klubs? Kāda grib iet uz klubu, kāda uz kafejnīcu - minēju abus, jo esam tik dažādas. Un iešana uz klubu ar draudzenēm nav jauztver tik dramatiski, īpaši, ja tā ir viena reize pusgadā 😀 Neviens taču nesaka, ka tiek medīti mīļākie vai sazin kas.. Protams,labākās izklaides ir kopā ar vīru, bet neeesam jau sakausēti un mums ir arī draudzenes! Nevēlos būt pārprasta šajā ziņā!

taschinka taschinka 19. Jun 2010, 12:16

lusy
jam,tur es tev piekritu,ja jau nolemusi dzivot ka viens vesels,tad jau jaizklaidejas ka viens vesels.Es esmu gajusi lauka kopa ar draudzenem,vinas ir nakusas ciemos pie manis,bet nekad neesmu gribejusi iet uz klubu.Dejot patik,bet viram ne,tadel kopa aiziet uz klubu nesanaktu,bet es nezelojos man ta pat ir labi.Mes kopa varam pavadit savadak un jautrak.
domaju,ka klubi vairak domati neprecetiem,lai iepazitos un izklaidetos.

Muuna Muuna 19. Jun 2010, 10:31

man brīvsolis pagaidām aprobežojies vien ar aizbraukšanu pie manikīres un friziera un arī tad, kad pienāk bēbja ēdināšanas laiks, esmu nemierīga, jo ir bijis visādi. No pudelītes manu pienu 1x neņēma ne par ko. Tas bija tikai viens tāds gadījums, bet tagad vienmēr zvanu tādās reizēs un jautāju - vai paēda 😀 Vīrs gan nezvana un patiesībā paldies par to, jo lieki mani netramda, kad esmu prom. 😀 Draudzenēm lielākoties pašām bēbji un rūpju diezgan 😀 Vairāk gribētos izklaidēties kopā ar vīru, bet bēbi atstāt pie kādas no omēm, bet tā kā abas omes strādā (tas jau šodien labi!), tad reti tas sanāk - lielākoties kādā brīvdienā 😀

taschinka taschinka 19. Jun 2010, 09:10

Man tas laikam tadel,ka so gadu laika nekad neesmu bijusi skirta no dela vairak par stundu.Pagaidam jau ari nav tadas velesanas.

taschinka taschinka 19. Jun 2010, 09:09

Manam delam 2,8 gadi un vel neesmu gatava atstat un iet izklaideties.Domaju,ka varesu kad delam bus 5 gadi,tad jutisos drosak,virs jau labi tiek gala,bet es pati nevaru atbrivoties no domas,ka neesmu blakus.