Māmiņas skaistumam

Māmiņas skaistumam

11. Jan 2011, 23:50 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums, māmiņām, katra diena paiet rūpēs par savu mazulīti, kas ir skaists un neaizstājams laiks mūsu dzīvē. Taču mēs visas kā  viena varam apgalvot, ka retu reiz neatteiktos no iespējas ļaut kādam parūpēties par mūsu labsajūtu un skaistumu. Palūgsim saviem vīriem pieskatīt mazulīšus un dosimies baudīt SPA procedūras. Ko izvēlēties un, kas māmiņai ir svarīgākais, konsultē Iveta Ozola – ESPA Rīga vecākā terapeite

 

Iveta Ozola skaidro, SPA Tas nozīmē sanus per aquam – veselība caur ūdeni, un līdz ar to, ienākot SPA, cilvēki sevi noskaņo uz mieru, uz harmoniju, jo dienas steidzīgajā pasaulē mēs bieži vien zaudējam savu garīgo līdzsvaru, tas mums traucē justies labi un mūsdienās mēs visi zinām, ka labsajūta ir veiksmīga mūsu dzīves atslēga.

 

Tā  kā mazulītis aug ļoti ātri, tas nozīmē, ka arī  mūsu mugurai ir arvien lielāka slodze. Pat vienkārša pelde baseinā var palīdzēt ķermenim atbrīvoties no saspringuma, kas dziedēs sāpošo muguru. 

 

Par to, cik labi mēs jūtamies liecina mūsu āda ap acīm. Negulētās naktis ātri vien liek par sevi manīt. Acu procedūru Iveta Ozola iesaka cilvēkiem, lai nostiprinātu acu kontūru, izlīdzinātu, mitrinātu ādiņu, procedūra ir ļoti laba tiem, kuriem veidojas pietūkums, zilie riņķi, tiek stimulēta asins cirkulācija un tiek mazināti visi šie blakus efekti.

 

Taču kas var būt labāks par relaksējošu masāžu, kad ir iespēja aizmirsties un atbrīvot savu prātu no domām. 

 

Tā kā māmiņai mājās ir mazs bērniņš, ir gudri sev izvēlēties masāžu ar atjaunojošo eļļu, tā ir arī prieka hormons, palīdzēs sakārtoties iekšēji, baudīt labas emocijas, turklāt eļļa ļoti labi iedarbojas uz ādu, to nostiprinot un vitalizējot.

 

Aroma masāžas kustības pašas par sevi ir tādas garas un lēnas kustības, kuras noskaņo klientu labām emocijām, eļļa palīdz gūt pārliecību par sevi un sagatavoties dienai, ja tā ir kāda tumša diena, tad tā noteikti kļūs par gaišu dienu.

 

Lai mēs atbrīvotos no ziemas noguruma, ķermenim ir nepieciešams uzmundrinājums, proti, asinsrites stimulēšana, to iespējams panākt veicot masāžas ar skrubja palīdzību.

 

Arī matiem pavasarī ir nepieciešama īpaša mitrināšana, jo tie saules ietekmē var kļūt sausi. 

 

Mēs visas vēlētos vienmēr būt laimīgas. Teorētiski tas nemaz nav tik grūti – mums ir jāiemācās cienīt un mīlēt sevi, atvēlot laiku tikai sev. Jālutina savs ķermenis ar patīkamu atpūtu, prāts ar labu mūziku un mieru. Lūk, mūžīgās jaunības formula, atliek vien iemācīties to pielietot dzīvē. 

04. Apr 2010, 22:52

inny-
jā - masāža- tas tik tiešām ir kautkas fantastisks...pēc tam jūties kā no jauna dzimis, visi kauliņi sabīdīti vietās,.....😀😀😀

04. Apr 2010, 20:12

sandrulish

man mamma tiešām ir dāvana! lai viņai veselība šitā ksriet un darīt, un vēl nadziņus un visu pārējo izdarīt 😀 esmu sajūsmā par tādu dāvanu. mīļais man varētu uzdāvināt "caurlaidi" uz šokolādes masāžu 😉 vai pie kosmetologa.

04. Apr 2010, 18:42

inny- super dāvaniņa tev no mammas!!!
es ar labprāt gribētu....pagaidām apņēmos uz solāriju pastaigāt...😀

04. Apr 2010, 17:48

Par naudu piekrītu - jā, bet es tomēr cenšos atrast iespēju palutināt sevi. Mazajam jau bija 7 mēneši, kad sapratu - viss, jāsāk arī sevi lolot, mīlēt un lutināt. Sāku ar frizierīti, šajās Lieldienu brīvdienās palutināju sevi ar vaksācijas procedūru, lai gan man tas neko nemaksāja, jo tā bija dāvana dzimšanas dienā no mammas. Viņai kā pastāvīgajai apmeklētājai salonā ir paliela atlaide, tā kā tas bija uz viņas rēķina, un beigās kāju pilnā vaksācija, roku vaksācija līdz elkonim, uzacu korekcija un krāsošana ar visu atlaidi izmaksāja vien 16,60 Ls. Paldies mammai, protams. Turklāt mazais bija drošās rokās 😀 Tagad plānoju aiziet pie kosmetologa, ļoti vēlos arī masāžu.