Kur iegādāties stilīgas lietas par izdevīgu cenu?

Kur iegādāties stilīgas lietas par izdevīgu cenu?

13. Sep 2011, 08:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs turpina aizraujošo ceļojumu pa tirdzniecības centra "Galleria Riga", kurā var atrast daudz dažādu veikalu tieši bērniem. Viens no šiem veikaliem ir veikals "Bonita", kas piedāvā spāņu zīmola Mayoral apģērbus. Nevainojamas kvalitātes preces, korporatīvā identitāte padara šo zīmolu atpazīstamu un unikālu.

 

 

Mayoral ir lielākais Spānijas un, iespējams, pasaules bērnu apģērbu ražotājs, sākot ar zeķēm,apakšveļu un peldkostīmiem un beidzot ar virsdrēbēm: tā saražo vairāk nekā 14 miljonu vienību gadā. Par šī zīmola attīstības tempiem Spānija liecina fakts, ka katru gadu pasaulē tiek atvērti aptuveni 15 šī zīmola veikali.

 

Un šāds veikals ir arī Latvijā! Mayoral mērķis ir nodrošināt savus klientus ar precēm, kas ir stilīgas, kvalitatīvas un iegādājamas par adekvātu cenu.

 

Īpašais septembra piedāvājums


Veikalā "Bonita"  jūs gaida jaunā Mayoral kolekcija!!

Bez tam tieši tagad jūs varat paspēt iegādāties daudz stilīgu preču par izdevīgu cenu, jo veikalā ir vasaras izpārdošana! Pasteidzieties!!!

 

Atlaides no 30 līdz 50% vasaras kolekcijai spēkā līdz 30.septembrim!

 

Produktu klāsts ir varen plašs un acis vien zib, jo gribas iegādāties šo un arī to.. Te ir ko izvēlēties gan zēniem, gan meitenēm un tagad, kad spēkā ir atlaides, preces pieejamas par vēl izdevīgākām cenām!

 

Izvēlēties kaut ko vienu nav nemaz tik vienkārši, bet nācās. Mēs izvēlējāmies meitenēm rudens un ziemas kleitiņas- gan silti, gan skaisti, gan stilīgi!

Māmiņu Kluba izvēle

 

Trikotāžas kleita (pelēka, melna)- cena 24Ls

Adīta kleita- cena 32Ls

 

Atnāciet un izvēlēties to, kas patīk tieši jums! Izvēle ir liela!

Meklē "Mayoral"  veikalu

tirdzniecības centra Galleria Riga 3.stāvā!

 

13. Sep 2011, 11:59

Oiiii, un tomēr gribas teikt: nu gan cenas!!!!
Drēbes jau droši vien kvalitatīvas un ļoti skaistas, bet tās cenas.... 👎