Kā Tavs partneris sabalansē karjeru un ģimenes dzīvi?

Kā Tavs partneris sabalansē karjeru un ģimenes dzīvi?

14. Apr 2011, 16:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jaunākie pētījumi liecina, ka tēti vairāk kā jebkad jūt stresu par to, kā saplānot un sabalansēt laiku starp karjeru un ģimeni.

 

Lai gan tēti ir iesaistīti ikdienas mājas darbos, darba vietās ne vienmēr ir tik pozitīva attieksme pret vecākiem. Tēti var justies diskriminēti, kad viņiem darbā jālūdz nedaudz brīvāks laiks, lai aizvestu bērnu pie ārsta, lai gan tajā pašā laikā arī tētiem uz to ir tiesības, bet darba devējs ne vienmēr vēlas to ievērot..

 

 Kā raksta The New York Times, mūsdienu vīrieši piedzīvo to pašu vērtību sadursmi, ko sievietes piedzīvoja 70tajos gados- kā būt pietiekami labiem vecākiem un labiem darbiniekiem? Tas ir visai jutīgs indikators tam, ka rodas jauni ideāli- arī tēvi tagad audzina bērnus, izmanto bērnu kopšanas atvaļinājumus utt.

 

Kā Tavs partneris sabalansē bērnu audzināšanu un karjeru?

02. Jul 2010, 12:33

Mūsu tētim ir gara darba diena ir mājaš , kad bērns jau sen guļ. Bet ir dienas kad ir ātrāk kad ir īsā nedēļa. Bet to laiku, ko pavada ar dēlu kompensē un pavada lietderīgi. Vīrs man ierosināja, lai paņemu auklīti , lai varu atpūsties 2 reizes nedēļā. Šādi es domāju vīrs vismaz saprot par ko strādā, jo var nodrošināt mūs ar ekstrām😃