Jaunums! T/C „Galleria Riga” apmetusies Pepija Garzeķe!

Jaunums! T/C „Galleria Riga” apmetusies Pepija Garzeķe!

29. Aug 2012, 10:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kurš gan nezina Pepiju Garzeķi? Šis pasaku personāžs mums visiem ir pazīstams! Un mūsu bērniem? Ja vēl ne, tad ir pēdējais brīdis iepazīties ar šo interesanto meiteni!



 

Mēs uzzinājām viņas Rīgas adresi!


 

Viņa ir apmetusies pašā Latvijas galvaspilsētas centrā – tirdzniecības centrā "Galleria Riga" , kas atrodas Dzirnavu ielā 67

 

Un „uzcēla” šo māju aģentūra, kas kopš 2003.gada ir specializējusies kā bērnu pasākumu organizētāja, un sauc to „Jampadracis BB”. Iedomājieties, kādu pieredzi viņi jau ir uzkrājuši!

 

Aģentūras rekords ir – novadīts pasākums ar 900 (!) bērnu piedalīšanos. Tā ka šeit strādā profesionāļi, ar lielo burtu. Garlaikoties bērniem nebūs laika!

 

Starp citu, šeit nav ierasto rāpošanas cauruļu. Ziniet, kāpēc? Drošība uzņēmumam „Jampadracis BB” ir svarīgāka par visu, bet visādās caurulēs.. paši zināt, ka grūti ir izsekot visiem bērniem vienlaicīgi.

 

Bet drošība noslēdzas kur citur. Lieta tāda, ka caurules ir labvēlīga vide visādām baktērijām, jo – viens pieskaras tām ar roku, cits.. Tur ar kāju uzkāpis kāds, tur kāds nejauši uzšķaudījis.. Vajag visu laiku visu tīrīt, un kur gan Jūs esat redzējuši, ka kāds tā darītu?

 

Protams, ja tāda veida atrakcijas būtu „Jampadracis BB”, tad viņi arī rūpīgi tās apkoptu, bet atcerieties pirmo punktu – ir iespējas iegūt arī traumas. Saprotiet? Šeit tiešām DOMĀ par bērnu drošību!

 

Ar ko tad viņi nodarbojas? Lasa, rotaļājas, spēlē dažādas spēles, darbojas ar plastilīnu. Attīstās, vienā vārdā, un tanī pat laikā labi un saturīgi pavada laiku.

 

Daudzi vecāki izmanto to, ka bērnam šeit ir ļoti ērti un interesanti, un ar mierīgu sirdi viņu var atstāt uz kādu laiku, lai veltītu laiku sev, kaut vai, lai baudītu romantiskas vakariņas restorānā vai kafejnīcā t/c „Galleria Riga” septītajā stāvā. Vecākiem ir svarīgi atpūsties, bet ne vienmēr ir, ar ko atstāt bērniņu. Tagad ir!

 

Pasaku tēli pasaku namiņā mainās. Mēs tur satikām Pepiju Garzeķi.

 

Jā!!! Pievērsiet uzmanību, šeit ne tikai uz laiku var atstāt bērnu, kamēr Jūs iepērkaties, bet šeit var arī rīkot dzimšanas dienas svinības. Jā, tas arī ir iespējams! Un atrast labu vietu, kā Jūs zināt, patiesībā nav nemaz tik vienkārši!

 

Nāciet ciemos, apskatiet visu, Jums šeit patiks!

{fotoblog:3383}

www.jampadracisbb.lv

Tiksimies!

T/C "Galleria Riga" trešajā stāvā!

www.galleriariga.lv