Jaunums Latvijā!! mamaRoo šūpuļkrēsliņi Jūsu mazulim!

04. Sep 2012, 20:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tas kustas tāpat kā to darāt Jūs! 

Mēs nekad neesam redzējuši nevienu no vecākiem, kas vibrētu kā to dara šūpuļkrēsliņš, vai šūpotos, kā šūpoles. Bet mēs esam redzējuši tūkstošiem jauno vecāku, kas ņem savu mazuli rokās, lai pašūpotu un ieaijātu. Tieši to pašu dara jaunais mamaRoo šūpuļkrēsliņš. Tā kustības ir tādas kā Jūsējās.

 

Piecas unikālas kustības

MamaRoo krēsliņš kustas uz augšu, uz leju, šūpojas no sāna uz sānu, tieši tāpat kā to dara vecāki, mierinot savu mazuli.

 

Vairāk par kustībām...

Pirms ķerties pie mamaRoo šūpuļkrēsliņa izgatavošanas, tika veikti daudz dažādi pētījumi. Mēs piestiprinājām kustību sensorus jaunajiem vecākiem, lai izpētītu kā viņi kustās, mierinot savu mazuli. Rezultātāatklājām, ka nav viena universāla veida, ko darītu visi,  ir vairāku veidu nomierinošas kustībasko lietovecāki.Tāpēc mamaRoo krēsliņam ir pieci dažādi kustību iestatījumi. Visaskustības ir „augša- lejā” un „no sāna uz sānu” variācijas, ko lieto visi vecāki lai mierinātu savu mazuli.

 

 

Dažādi kustību ātrumi, rotaļām vai atpūtai

MamaRoo krēsliņu palīdzēja radīt simtiem cilvēku. Kaut arī medicīnas eksperti uzstāja uz ātrumu, kas palīdzētu stimulēt iekšējās auss attīstību, daudzas māmiņas tomēr priekšroku deva lēnākām kustībām. Tāpēc visu kustību ātrumi ir regulējami. Palēlinot ātrumu  mazulis var mierīgi atpūsties, palielinot to, mazulis var ļauties jautrām rotaļām.

 

Trīs rotaļlietas ar mākslas klasiķu gleznojumiem

Rotaļlietas viena puse ir melnbalta un tā ir paredzēta zīdainīšiem. Otra rotaļlietas puse ir krāsaina un tā būs piemērota mazuļiem aptuveni no 4 mēnešu vecuma, kad viņi sāk saskatīt krāsas. Īpaši piemērotas mazuļa mazajām rociņām. Rotaļlietas ir viegli izņemt no karuseļa , lai mazulis tās varētu košļāt un izpētīt...

 

Vairāk par karuseli...

 

Pētot mazuļa vizuālo stimulāciju, mēs noskaidrojām, ka viens no svarīgākajiem aspektiem ir priekšmets pats par sevi un tā attālums no mazuļa. Tā kā jaundzimušais var safokusēt skatienu uz objektiem, kas atrodasne vairāk kā 20 – 30cm attālumā, tad mēs savu karuselīti esam veidojuši tā, lai tas atrastos šādā attālumā no mazuļa sejiņas.

 

Mēs visi zinam karuselīšus, kas automātiski giežas, taču mūsu pētījumi rāda, ka tie vairāk izklaidē vecākus nekā bērnus. Jaundzimušie, kas ir jaunāki par 8 nedēļām nav gatavi rotaļāties ar mantiņām, tāpēc viņiem patīk tās tikai vērot.

 

Turpretī lielāki mazuļi spēj koncentrēt skatienu uz mamaRoo karuselīti un tā vizuāli stimulējošo krāsu salikumu, jo tas visu laiku paliek mazuļa redzes lokā.

 

Parastie muzikālie karuselīši grozoties pazūd no mazuļa redzes loka. Kamēr mazulis vēl nav apguvis priekšmetu kustību, viņam tas ir mulsinoši. Turklāt šis karuselītis kustās kopā ar šūpuļkrēsliņu, tātad arī kopā ar mazuli.


Mūzika Jūs mazuļa labsajūtai

 

Mazuļiem patīk nomierinošas dabas skaņas, tāpēc mamaRoo šūpuļkrēsliņam ir iebūvētas 5 melodijas ar dažādām dabas skaņām (okeāna viļņi, circeņu sisināšana, tekošs ūdens u.c.). Tā kā mamaRoo krēsliņam ir iespēja pieslēgt jebkuru MP3 atskaņotāju, tad Jūsu mazulis varēs šūpoties tieši Jūsu izvēlētās mūzikas pavadībā.

 

 

MamaRoo šūpuļkrēsliņu var noregulēt jebkurā slīpumā. Auduma detaļas ir mazgājamas veļas mazgājamajā mašīnā un tās ir ērti noņemamas.


Tas nav parasts mazuļa krēsliņš

Kā jau visi 4moms produkti, arī mamaRoo šūpuļkrēsliņš ir ievērības cienīgs. No plānošanas līdz pat ražošanas procesam tas ir tapis balstoties uz ekspertu zināšanām – dizaineru, dakteru, medmāsu un pats svarīgākais, simtiem jauno vecāku zināšanām. Mūsu komanda izmantoja kustību sensorus, lai noteiktu ar kādām kustībām vecāki mierina savus mazuļus. Un mēs atklājām, ka vecāki nevibrē kā to dara šūpuļkrēsliņi un nešūpojas ar kustībām kā to dara šūpoles. Tādēļ mamaRoo krēsliņš ir dizainēts tā, lai tas precīzi atkārtotu Jūsu kustības.

 

Tas ir mūsu mazulis un mēs to esam radījuši tieši Jūsu mazulim!!!

 

Pērc mamaRoo krēsliņus veikalos "mixX"!

Uzzini vairāk šeit!

 

www.galleriariga.lv