Izveido fotoblogu „Manas jocīgās frizūras” un laimē balvu no Hello Kitty!

Izveido fotoblogu „Manas jocīgās frizūras” un laimē balvu no Hello Kitty!

30. Aug 2012, 15:44 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veikals „Sanrio”, kurā izvietota produkcija, kas atpazīstama pēc visā pasaulē zināmā brenda „Hello Kitty”, atrodas tepat blakus – pašā galvaspilsētas centrā, tirdzniecības centrā „Galleria Riga”. Ielūkojieties šeit biežāk! Te vienmēr valda patīkama atmosfēra, draudzīga apkalpošana un veikalā atrodamo preču klāsts ir vienkārši pārsteidzošs, jā un vēl – tas pastāvīgi mainās. Tā, ka nepaejiet garām „Sanrio”!

 

Bet mēs no savas puses vēlamies pārnest daļiņu šī veikala pozitivitātes Māmiņu Kluba portālā. Īstenot šo brīdi mums noteikti palīdzēs konkurss, kurā aicinām Jūs piedalīties!

 

Tas būs Fotoblogu konkurss, piedalīties tajā ir aicinātas jebkura vecuma un dzimuma bērnu bildītes! Protams, to visu darīs bērnu mammas un tēti, bet galvenais, lai Jūs saprastu – nav nekādu ierobežojumu.

 

FOTOKONKURSS

"Manas jocīgās frizūras"

 

Lai piedalītos konkursā, vajag:

 

- Ieiet sadaļā „Fotoblogi” un rubrikā „Bērnu frizūras” izveidot fotoblogu, kurā būtu, kā minimums, 3 fotogrāfijas, kurās ir attēlotas mazuļa dažādās frizūras;

 

- katrai fotogrāfijai noteikti pievienojiet aprakstu;

 

- neaizmirstiet nosūtīt uz portālu fotobloga aprakstu. Aprakstam jāsastāv no fotobloga galvenās fotogrāfijas un dažiem ievada vārdiem, kā arī fotobloga links ir vajadzīgs;

 

Minimālais bilžu skaits - 3, maksimālais – nav ierobežojumu.

 

 

Kopā ar aprakstu konkursa dalībniekiem ir tiesības iesūtīt arī detalizētāku stāstu par sava bērna frizūrām.

 

Kas tā tāda frizūra? Pat, ja Jūsu bērnam nav vēl matu, Jūs noteikti varat izveidot viņam frizūru ar kāda galvas rotājuma palīdzību, piemēram, ar matu lentas palīdzību.

 

Meiteņu vecākiem noteikti šo uzdevumu būs vieglāk izpildīt, bet tik un tā, mēs aicinām piedalīties arī visus tos, kam aug dēli. Viņiem taču arī laiku pa laikam uz galvas parādās visādas, interesantas frizūras! Pie tam gadās, ka tādas top bez citu palīdzīgās rokas, tāpēc – ķeriet mirkļus!

 

 

Fotoblogus novērtēs Māmiņu Kluba redakcija un veikala „Sanrio” pārstāvji, kam būs gala vārds, attiecībā uz uzvarētāja izvēli.

 

Jebkurš konkurss – tā ir subjektīva izvēle, bet atcerieties, jo košāk, interesantāk, atšķirīgāk izpildīsit uzdevumu, jo lielāka iespēja tuvoties uzvarai! Veiksmi!!!

 

Iesūti savu blogu 

(+linku uz fotoblogu)

ŠEIT!!!


 

Uzvarētājs iegūs dāvanu karti no veikala "Sanrio" 10 Ls apmērā!

 Konkurss ilgst līdz 8.decembrim, ieskaitot! Piedalies! 

 

Laipni lūdzam Hello Kitty pasaulē!

{fotoblog:3390}

 

Tiksimies

T/C "Galleria Riga" trešajā stāvā!

www.galleriariga.lv

 

 




saulux10 saulux10 17. Nov 2011, 19:43

Mums ar nav garu matiņu,bet konkursiņš foršs 😀

mamma27 mamma27 17. Nov 2011, 09:19

foršs konkursiņš. žēl ,ka mums puika😀