Izmanto lieliskus piedāvājumus un atlaides Galleria Riga novembrī!

Izmanto lieliskus piedāvājumus un atlaides Galleria Riga novembrī!

30. Aug 2012, 13:30 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Novembris ir klāt ar garākiem un vēsākiem rudens vakariem.Māmiņu Klubs un tirdzniecības centrs Galleria Riga aicina- saģērbies siltāk, dodies izklaidēties, piedalies konkursos un izmanto citus piedāvājumus tirdzniecības centrā pašā Rīgas centrā!

 

Jaunums! T/C „Galleria Riga”, apmetusies Pepija Garzeķe!

Kurš gan nezina Pepiju Garzeķi? Šis pasaku personāžs mums visiem ir pazīstams! Un mūsu bērniem? Ja vēl ne, tad ir pēdējais brīdis iepazīties ar šo interesanto meiteni!

Nāciet ciemos, apskatiet visu, Jums šeit patiks!

 

Izveido Fotoblogu „Manas jocīgās frizūras” un laimē balvu no Hello Kitty!

Ja jūsu mājās frizūru veidošana nav sveša, piedalies fotoblogu konkursā! Tas taču ir pavisam vienkārši- izveido fotoblogu, kurā būtu, kā minimums, 3 fotogrāfijas, kurās ir attēlotas mazuļa dažādās frizūras!

Piedalies konkursā šeit!

 

Leny Tomy Factory: Bērni iedvesmo!

Tā apgalvo veikala "Leny Tomy Factory" līdzīpašnieces Liene un Krista, ciemos pie kurām tirdzniecības centrā Galleria Riga viesojās Māmiņu Klubs. Saruna ar šim dzīvespriecīgajām, radošajām, aktīvajām māmiņām-uzņēmējām ilga vairāk nekā stundu, tik interesanta tā bija. 

Lasi interviju ar Leny Tomy Factory izveidotājām!

 

Izvēlies rotaļlietas Trudi - ekoloģiski tīras un drošas !

Ienākot novembrī veikalā „Lāčuks”, kurš izvietots „Galleria Riga” tirdzniecības centrā, uzreiz acīs krīt stends ar skaistām, mīkstajām rotaļlietām, kas ir dažādu izmēru un krāsas, to rotā sarkana zīme ar nosaukumu „Trudi”.

Trudi - lieliska dāvana ikvienam gadījumam un katram vecumam!

 

 

TIKAI MK!!! Hello Kitty somiņu parāde!

Novembrī Māmiņu Kluba uzmanību ir pievērsis milzīgais Hello Kitty somiņu klāsts t/c "Galleria Riga", tāpēc mēs nolēmām parādīt Jums visas, kas dotajā mirklī tur ir atrodamas.

Laipni lūdzam Hello Kitty pasaulē!

 

 

Iepirkties veikalā "mixX" ir izdevīgi!

Nesen tirdzniecības centrā "Galleria Riga" notika cenutrīce. Lielo atlaižu laiks ir beidzies, taču īpašo piedāvājumu turpinās!Veikals "mixX" aicina iegādāties siltās Lodger dubultās sedziņas, par ko saņemsi dāvanu! piedāvājumu! Tie ir koši, interesanti, kvalitatīvi un skaisti aksesuāri un bižutērija MEITENĒM un ZĒNIEM!

Lūk, tas ir veikala"mixX" īpašais piedāvājums novembrī. Ir no kā izvēlēties, vai ne?

 

 

Veikalā "Maijiņa" plaša piena sūknīšu izvēle un izdevīgas cenas!

 

 

Mūsdienu māmiņas bieži vien apvieno krūts barošanu ar daudzām citām aktivitātēm un pienākumiem. Atvieglot to varētu citu ģimeņu locekļu iesaistīšana šajā procesā.

Tikai novembrī veikalā Maijiņa atlaides piena sūknīšiem atlaides līdz 50%!

 

Mayoral apģērbi - stilīgi, ērti un silti!

Kvalitatīva, stilīga rudens – ziemas spāņu apģērbu kolekcija Mayoral tiek pārdota veikalā „Bonita”. Tas atrodams t/c „Galleria Riga” trešajā stāvā.

Pašķirstiet kopā ar Mums 56 Mayoral fotoalbuma lappuses!

 

Piedalies konkursā "Rotaļlietu modes skate" un laimē balvu no Teddy Mountain!

Balvas no rotaļlietu veikala Teddy Mountain ir ļoti iecīnītas Māmiņu Kluba vecāku vidū. Un te nu jums būs vēl viena iespēja saņemt dāvanu no Teddy Mountain!

Ietērp kādu no savām mīkstajām rotaļlietām neparastā, interesantā un oriģinālā apģērbā un laimē Teddy Mountain dāvanu karti 20 latu vērtībā!

 

 

Tiksimies

t/c "Galleria Riga" trešajā stāvā!


www.galleriariga.lv