Ievas vīrs un dēla tētis

Ievas vīrs un dēla tētis

04. Feb 2011, 12:31 Ambera_2012/ Jelgavas MK Ambera_2012/ Jelgavas MK

Teikšu tā- ne velti esmu izvēlējusies savienot savu dzīvi ar savu mīlošo vīru Ģirtu:)

 

Jau iepazīstoties es zināju, ka tieši šis vīrietis ir mans liktenis. Tik nejautājiet, kā es to zināju? Mans vīrs strādā servisā par servisa vaditāju. Darbs ir smags, jo prasa lielo atbildību un e-ntās stundas ārpus mājas un neredzot savus mīļos. Bet tas nepadara manu vīru par mazāk mīļu, jo viņš prot kompensēt un pilnvērtīgi atgūt laiku ar sievu un savu bērnu, jo pats galvenais ir kā Tu pavadi laiku ar saviem mīļajiem , nevis cik ilgi!

 

Ģirts daudz domā, kā padarīt mūsu dzīvi vieglāku. Pirms piedzima mūsu dēls vīrs man uzdāvināja mašīnu , lai es ar mazuli kopā varētu braukāt un pārvietoties daudz ērtāk.

Vienmēr mani atbalsta un uzklausa ir iejūtīgs un ļoti pacietīgs. Apbrīnoju sava vīra spēju pateikt visu kā ir , bet tai pašā laikā neaizvainot cilvēku līdz sirds dziiļumiem. Protams, vīrs arī dusmojās un ir mums strīdi, tas piederas pie ģimenes dzīves, bet par to nav šis stāsts:)

 

Šis stāsts ir par manu vīru , kurš ikdienā ir arī mans labākais draugs, uz kuru es varu paļauties un kam varu uzticēties. Vīra atbalsts bērna audzināšanā padara mūsu ģimenes dzīvi produktīvu, jo mēs attīstamies. Ir dzirdēts, ka pēc bērna ienākšanas ģimenē, partnerattiecības pasliktinās, jo ir daudz kašķu par bērna aprūpi un citām niancēm. Tas nav mūsu gadījums, jo vīrs ļoti mani atbalstija. Pārbraucot no slimnīcas vīrs paņēma brīvas 2 nedēļas , lai man palīdzētu pa mājām ar mazuli. Protams tās divas nedēļas viņam pienācās , bet tik pat varēja arī neņemt. Es biju tiešām pārgurusi, jo slimnīcā nebiju gulējusi 3 naktis .

 

Vienkārši nevarēju pagulēt sēdēju un skatijos uz savu mazo kunkulīti. Tāpēc miega bads bija garantēts. Pats mazulis bija dikti mierīgs, bet es no uztraukuma un sajūsmas nespēju izgulēties. Tad nu  viens no maniem mīļajiem vīriešiem , gatavoja ēdamo , mazgāja traukus, tīrīja māju lai es tik varētu atpūsties. Vīrs darija visu, ko man būtu jādara un nepukstēja, par to viņam liels paldies. Es Tevi mīlu mīļo vīriņ!:) Pats galvenais, ka šāda veida palīdzība un atbalsts no vīra puses nebeidzās arī vēl tagad. Es jekurā laikā ,protams, iepriekš sarunājot varēju atstāt savam vīram savu mazāko vīrieti dēliņu. Vienīgais par ko man vīrs satraucās un labprātāk, kad biju mājās uzticēja man bija bērna pārģerbšana. Vīram bija sajūta, ka salauzīs viņu ar savām lielajām rokām.

 

Pēc kāda laika viss bija labi. Kad bērns raudāja pa naktīm, un es vairs jau nezināju ,ko darīt ?Vīrs vienmēr palīdzēja ar praktiskiem padomiem un savu atbalstu. Piemēram, kad mazais sāka palikt aktīvāks vīrs iesaistījās mājas darbu veikšanā , jo es netiku ar visu galā. Rezultāts protams nebija man glaimojošs , bet diemžēl nebiju laikam tik saimnieciska un nemācēju saorganizēt savu dienu tā, lai visi mājas darbi ir padarīti. Tad nu vīrs brīvdienās gludināja veļu un es tīrīju māju vai tikmēr pastaigājos ar mazuli. Mazulis bija ļoti aktīvs un bija jāvelta daudz laika. Zelta vērtībā ir mans vīrs ,un es to novērtēju un cienu viņu kā arī klausu savu vīru. Tad nu es sāku pārdzīvot, ka netieku galā ar mājas soli. Tā kā mans vīrs rūpējas par mani un mūsu dēliņu ieteica man pameklēt kādu meiteni , kas palīdzētu vai nu pieskatīt mazuli, vai satīrīt māju. Tā nu vēl joprojām es varu 1-2 reizes nedēļā veltīt laiku mājas sakārtošanai un atpūtai no mazuļa. Vīram arī tiek savs labumiņš, kad sieva atpūtusies un labā garstāvoklī:)

Vēl es varu minēt, ka vīrs ir ļoti romatisks un par lielu izbrīnu man vienmēr atceras mūsu nozīmīgos datumus. Mēs katru mēnesi visa gada garumā atdzīmējam un svinam mūsu iepazīšanās  21. datumu. Vīrs ierodās ar ziediem, rītu parasti sāku ar mīļu SMS:) bet diemžēl es bieži aizmirstu:( tad ļoti pārdzīvoju un laboju savu aizmāršību!

Tad vīrs mani pārsteidz ar dažādiem izbraucieniem un noorganizētiem vakariem diviem vien! Es tiešām jūtu, ka vīrs mīl mani un mūsu bērnu , jo viņš to parāda savos darbos.Mans vīrs prot pārsteig gan ar bildinājumu pēc 7 gadu kopā būšanās , gan valsi ko iemācijās par godu mūsu kāzām. Viņš vispār nedejo, tāpat arī viņa vecākais brālis- kā saka abas kājas kreisās. Bet kāzu dienā tika paziņots, ka dejosim pirmo valsi!!! Vīrs pa naktīm kopā ar savu brāli mācijās valsi darbā . Vīram un vīra brālim palīdzēja māsa apgūt valša pamatsoļus. Es aprīnoju viņa gribas spēku un apņēmību.

Jā, mans vīrs prot pārsteigt! Viņš nebārstās ar komplimentiem, bet, ja pasaka kaut ko, tad ko ļoti īpašu, kas skar sirds dziļumus. Par to es arī viņu mīlu.Jo viņš mums ar dēliņu ir pats labākais un mīļākais. Es novēlu ikvienai sievietei, lai viņas vīrs būtu tik saprotoš, mīlošssss uzticīgs un paties kā manējais.

 

Par to kā viņš velta laiku savam dēliņam, kā viņi spēlējās un pirmais vārds dēliņam bija "teta" . Jā to vajag redzēt un sajust, kā viņš mīl bērnu un savu ģimeni. Viņa ģimene ir viņa hobijs!

 

 

 

Es varētu tik daudz vēl rakstīt par savu vīru.... Bet pats galveinais es viņu mīlu un viņš- mūs!

 

Pastāsti arī Tu par sava bērniņa tēti, iesūtot stāstiņu un bildes par viņu!

 

Iesūti ziņu šeit!

28. Apr 2010, 15:12

Skaisti un mīļi.... 🌷

28. Apr 2010, 14:13

PALDIES (f)

28. Apr 2010, 13:12

Tiešām superīgs stāstiņš!!!
Prieks, ka Jums tik foršs tētis!!!😀😀😀

Kristīne Māmiņuklubs.lv Kristīne Māmiņuklubs.lv 28. Apr 2010, 12:54

Ļoti skaists un patiess stāsts! Patiešām!