Gardais našķis- biezpiena sieriņš

Gardais našķis- biezpiena sieriņš

04. Apr 2011, 19:54 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Veikalu plauktos varam atrast dažādus saldos sieriņus, tomēr tajos ir vairāk konservantu, lieku kaloriju nekā derīgu īpašību. Par alternatīvām biezpiena sieriņiem no veikala plauktiem stāsta pediatre Gerda Lielause.

 

1

Jebkurš pārtikas produkts, kuram ir garš derīguma termiņš, satur ķīmiskus stabilizatorus. Bez tam visiem saldajiem sieriņiem tiek pievienoti saldinātāji, garšas un krāsas uzlabotāji. Tādēļ iesaku māmiņām pašām sablenderēt (vai pilnībā izgatavot)biezpienu. Klāt pievienojiet sablenderētus augļus, ogas, nedaudz salda krējuma un deserts gatavs!!

 

Varat būt drošas, ka garšas ziņā Jūsu pagatavotais būs daudz labāks, nekā rūpnieciski gatavotais.

 

1

***

Pastāsti, kā Tu gatavo pašgatavotus ēdienus savam mazulim un pastāsti, kāds ir Tava mazuļa ēšanas ritms, iesūtot ziņu šeit!

 

2

Jebkurš pārtikas produkts, kuram ir garš derīguma termiņš, satur ķīmiskus stabilizatorus. Bez tam visiem saldajiem sieriņiem tiek pievienoti saldinātāji, garšas un krāsas uzlabotāji. Tādēļ iesaku māmiņām pašām sablenderēt (vai pilnībā izgatavot)biezpienu. Klāt pievienojiet sablenderētus augļus, ogas, nedaudz salda krējuma un deserts gatavs!!! Varat būt drošas, ka garšas ziņā Jūsu pagatavotais būs daudz labāks, nekā rūpnieciski gatavotais. Vēl varat droši izmantot īpaši bērniem domātos desertus, piemēram- HIPP, HUMANA, arī SPILVAS ābolu biezenis ar saldo krējumu.