Elza  - daudzpusīga personība, kas vēlas fotografēties

Elza - daudzpusīga personība, kas vēlas fotografēties

14. Aug 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Katrā Māmiņu kluba ģimenītē aug bērniņi gan ar radziņiem, gan citiem emociju sprādzieniem. Arī mums ir trāpījies mazs emociju dinamītiņš, kurš spēj mūs nesagatavotus pārsteigt. Te pēkšņi silts ciešs apskāviens tiek veltīts no Elzas puses brālim, te nakamajā brīdī uzspūties dusmu balodītis.

Bet tas taču piederas pie lietas, - kā bērni savādāk izpratīs to brīdi, kad pareizi pielietot savu tā brīža emociju. Kā savādāk pamanīsies tā veikli no nedarbiem tikt laukā, protams, ja tā mīļi mammītei pasmaidīs,vai samīļosies. To mums Elžuks ļoti labi ir iemācījies!

Ar savām lielajām pogaļām Elza daudz ko,prot panākt!

Elžuks,ir īsts prieku un smieklu eksperts!

Prot būt gādīga,par puķītēm,un savām lellēm. Kā jau īstai saimniecītei pienākas.

Arī dzīvē pienāk laiki,kad ik pa laikam ielavās sava nopietnība.

Un pa retam sapūsties,kā tādam dusmu balodim...

Un ir brīži,kad vienkārši gribas pasapņot,vai padomāt!

Lai arī kādi radziņi,un spīts manī valdītu iekšā,es turos kopā ar savējiem. Kas man ir dikti mīļi! Ar kuriem es piedalos visur,kur vien mani ved līdzi...

Un daudz ko aizgūstu no mammas. Ja arī dzīvē iet grūti,tad mana mamma ir tā,kas cenšas iet ar smaidu pretī visam. Un es daru tāpat!

Piekritīsiet,ka Elžukā ir pilns komplekts emociju virpulis?

Tāpēc mēs gribētu piedalīties Māmiņu kluba ekspedīcijā uz tirdzniecības centru "Galeria Riga" fotosesiju veikalā, kurā var iegādāties Mayoral apģērbus. Gribētu izmantot iespēju tādēļ, ka varbūt Elzā valda arī kāda princese, un kādēļ, neizmatot lielisko princešu kleitu klāstu, kas ir šajā veikalā!? Elzai ir apritējuši nu jau 2.gadiņi.

IESŪTI ARĪ TU PIETEIKUMU AR ATRAKTĪVU BĒRNIŅA BILDI ŠEIT!

Uz tikšanos bērnu preču veikalos

t/c "Galleria Riga" trešajā stāvā!

www.galleriariga.lv