Dekoratīvās kosmētikas "atdzīvināšana"

Dekoratīvās kosmētikas "atdzīvināšana"

29. Jun 2010, 17:55 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņa Rebeka Šulca atsūtījusi padomiņus, kas palīdzēs "atdzīvināt" jau palietotu dekoratīvo kosmētiku.

{smallpic:1}

Tā kā lielākā daļa sieviešu lieto arī dekoratīvo kosmētiku, tad šoreiz gribēju padalīties ar knifiņiem, kurus izmantoju ikdienā! Neesmu no dabīgajām meitenēm un nekrāsojusies no mājas iziet vienkārši nevaru, es pati sev nepatīku. Nav jau tā ka man trūkst pašapziņas, jūtos skaista arī neuzkrāsojusies, bet kapēc gan neizskatīties VĒL labāk??  Sejas maskas un skrubji uzlabo manu pasšsajūtu un ādas stāvokli, bet  to varam redzēt tikai mēs pašas un pārējie to nemaz nevar pamanīt!!



Nu, tad mani knifiņi, kā ietaupīt un nemest ārā to, ko vēl var izmantot!!


Skropstu tuša

Kad skropstu tuša iet uz beigām vai arī ir nopirkta tāda, kura saķepina skropstas, to pavisam vienkārši var labot. Pudelītē ir jāiepilina pāris pilieni viskija (bet tiešām ļoti minimāli, citādi tikai visu sabojāsiet vēl vairāk). Ja mājās nav viskijs, tad var arī ar parastu udeni, bet tiešām mazliet. Uzreiz gan lietot nevar. Es parasti vakarā to izdaru un nākamajā dienā lietoju un viss OK.  Mana skropstu tuša, kas jau it kā beigusies atgūst savu dzīvību.



Lūpu spīdums

Kad uz beigām iet lūpu spīdums, arī var iepilināt pilienu eļļas un pasildīt silta ūdens peldē. Atkal kādu liku lūpu spīdums būs lietojams!

 

Tonālais krēms

 

Kurš gan nav redzējis, ka sievietes nepareizi lieto tonālo krēmu, pirmkārt, izvēloties to pārāk tumšu, otrkārt, nemākulīgi uzklāj. Mans knifiņš, lai nerastos kontūras sejai ir sajaukt to ar sejas krēmu, tad vienmērīgi uzklāt. Sejaskrēms sasūcas ādā un tonālais krēms ir līdzeni uzklāts! Iztērēsiet mazāk gan krēmu, gan tonālo, jo abus liksiet vienlaicīgi un mazākās devās!

 

Matu krāsošana

Man ir arī savs knifiņš matu krāsošanai. Negribu tik ļoti bojāt savējos, tādēļ  amonjaku, kurš nak lidz krāsām un ir jājauc kopā, es izmantoju tikai pusi tūbiņas un pašķaidu ar ūdeni! Viss nokrāsojas labi un tik ļoti nekodina!

 

Nagu laka

Ja nagulaka ir sakaltusi, to ārā nevajag mest, tikai nedaudz jāiepilina acetons (noņēmējs) un jāpagaida lidz nakamajai dienai, lai viņš to laku sašķīdina!

Nu gan jau ir vēl kāds knifiņš, bet tā uzreiz nevaru atcerēties!  Ceru, ka noderēs, jo ne visi mūsdienās var atļauties pirkt  tik bieži visi jaunu, jo tas nemaksā lēti!

29. Oct 2009, 19:44

Viesi- Nu to jau tikai skaudīgā Latviešu sieviete var pateikt,tik nesmuku komentaru!Padomāji un pakluseji,bet nē.

29. Oct 2009, 19:35

Neuztraucies Rebekija par bildi, es kad ieliku savu fotoreportāžu, man tur viena bilde bij tik saspiedusies plakana, ka es pēc mucas izskatījos...hahahah, bet nju ko darīt, viss o.k. !!!Pasmejos un dzīvoju tālāk....😀😀😀

29. Oct 2009, 16:13

es gan dabīgais skuķis 😃 krāsojos ļoooooooooti reti, jo pati tā nejūtos ērti, pie tam vienmēr aizmirstu, ka esmu uzkrāsojusies, un tad paberzēju acis vai vēl ko izdaru 😃

Muuna Muuna 29. Oct 2009, 16:10

man arī gadās nopirkt tonālo krēmu par tumšu vai gaišu. Vairāk tas atkarīgs vai eju uz solāriju vai nē -āda man dabīgi ir ļoti gaiša (citi saka - bāla), bet pāris reizes mēnesī uzturot "dzīvīgāku" 😀 sejas krāsu solārijā varu ņemt mazliet tumšāku toni. Tagad, kad gaidu bēbi uz solārijiem neesmu gājusi jau turpat 8 mēnešus un tumšākais tonis varētu stāvēt, kamēr paliek vecs, tomēr es iegādājos gaišāku un miksēju abus divus kopā atsevišķā slēgtā trauciņā. Rezultātā vienmērīgs un atbilstošs tonis. Ļoti labi šādai miskēšanai man noder tukšisBody shop higiēniskā lūpu spīduma trauciņi (tie apaļie). 😀

29. Oct 2009, 16:09

pa lūpu spīdumu gan nezināju,būs jāmēģina😀

29. Oct 2009, 16:03

Ļoti interesanti padomiņi!😀

29. Oct 2009, 15:52

Paldies par padominjiem, noderēs....😀😀😀