Dāvana visiem MK Topošo Vecāku skolas beidzējiem!

Dāvana visiem MK Topošo Vecāku skolas beidzējiem!

30. Apr 2011, 15:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Iegūt vērtīgu informāciju,kas noderēs grūtniecības, dzemdību laikā un pēc tām ir ļoti svarīgi. Iepazīties ar zinošiem speciālistiem un citiem topošajiem vecākiem- patīkami. Bet doties mājās no katras dzemdību sagatavošanas lekcijas ar dāvanām- dubultā patīkami!

 

Dāvanu saraksts, ko saņem visi Dzemdību sagatavošanas kursu absolventi Māmiņu Klubā, kļuvis lielāks!

 

Un šoreiz tas noticis, pateicoties MK sadarbības partnerim- Studio Bambino, kas specializējas rociņu un kājiņu nospiedumu un skulptūru veidošanā 3D formātā!

 

Tagad visi topošie vecāki, kuri apmeklēs Dzemdību sagatavošanas kursus, saņems arī atlaižu kuponu studijas pakalpojumiem. Atlaide- 10%!


Iespējams šī dāvana būs noderīga tieši jums un varēsiet par piemiņu izgatavot rociņas vai kājiņas nospiedumu. Tā kā šo dāvanu saņemsiet tieši grūtniecības laikā, varēsiet visu savlaicīgi saplānot. Jo ātrāk atnāksi ar bērniņu uz studiju, jo skaistāks būs rezultāts! Šīs mazās rociņas un kājiņas TIK ātri izaug!

 

Negribat skulptūriņu? Vienkārši uztaisiet rociņas un kājiņas nospiedumu! Vai arī izveidojiet interesantu nospieduma kompozīciju ar Tavu un bērniņa tēta roku!


Jums tas nav vajadzīgs? Uzdāviniet šādu nospiedumu vai skulptūriņu vecmāmiņai vai vectētiņam! Ticiet, viņi to novērtēs!

Ir vērts pamēģināt un, iespējams, pēc mēneša atgriezīsieties studijā, lai atkal un atkal iemūžinātu bērniņas atmiņas par bērniņa pirmo dzīves gadu! Bērni izaug TIK ātri!

 

 

 

 

 

Apciemo "Studio Bambino" Rīgā, Dzirnavu ielā 57A-1, ieeja no Baznīcas ielas puses

Tālr:+371  67331424

WWW adrese:http://studiobambino.lv/

 

 

PIESAKIES UZ DZEMDĪBU SAGATAVOŠANAS KURSIEM MĀMIŅU KLUBĀ!