Bērnu rociņu un kājiņu skulptūras trīs dimensiju attēlojumā

13. Apr 2011, 14:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Uzņēmums “STUDIO BAMBINO” specializējas bērnu rociņu un kājiņu 3D skulptūriņu izgatavošanā!

 

Tas tiek veikts ar unikālu mūsdienu tehnoloģiju, kura daudzus gadus veiksmīgi tiek izmantota tādās valstīs kā ASV un Austrālija. Šī tehnoloģija dažu minūšu laikā ļauj izveidot apjomīgu roku vai kāju atveidojumu jebkura vecuma cilvēkam!

{smallpic:1}

Zeltītu vai sudrabotu rociņu un kājiņu atveidojums stiklotā rāmītī ar mazuļa fotogrāfiju – tas ir jauna pakalpojuma piedāvājums, kurš visiem bērnu vecākiem dos iespēju saglabāt atmiņā to, cik maziņš ir bijis viņu mazulis! :)

{smallpic:2}

{smallpic:4}

 
Mēs varam Jums palīdzēt jebkuru Jūsu dzīves mirkli padarīt neaizmirstamu - gan pirmo skolas dienu, gan izlaidumu, gan kāzu dienu! Piedāvājam dažādus dizaina variantus Jūsu roku kopiju skulptūrām.
Jūs tāpat varat mums atnest jebkuru Jums dārgu piemiņas lietu – pirmos autiņus, knupīšus, fotogrāfijas, drēbītes kurās tika krustīts Jusu mazulis un krustību apliecinošo sertifikātu, Jūsu mazuļa un Jūsu pašu medaļas un goda rakstus! Izveidojot skaistu un interesantu sižetu, to visu mēs varam iemūžināt brīnišķīgā ietvarā! Visas šīs Jums nozīmīgās lietas vairs negulēs skapja plauktos, bet atradīs savu goda vietu Jūsu mājās pie sienas!    

{smallpic:5}

Apciemo "Studio Bambino" Rīgā, Dzirnavu ielā 57A-1, ieeja no Baznīcas ielas puses

Tālr:+371  67331424

WWW adrese:http://studiobambino.lv/