Bērnu mode- aktuālās modes tendences šajā rudenī

Bērnu mode- aktuālās modes tendences šajā rudenī

09. Jul 2012, 10:38 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērnu mode eksistē, lai gan tā ir svarīgāka māmiņām nekā bērniem. Bet skaidrs ir viens: katra māmiņa vēlas, lai viņas bērns izskatītos skaisti un stilīgi!

 

Pēdējā laikā bērnu mode arvien vairāk līdzinās pieaugušo modei, tādējādi bērnu apģērbi kļuvuši par pieaugušā apģērba miniatūru. Šī tendence arvien vairāk un vairākas iezīmējas katrā sezonā.

Un par to nav jābrīnās, jo bērni vienmēr vēlas līdzināties pieaugušajiem, bet mums, pieaugušajiem, gribas, lai bērni līdzinātos mums!


Šajā modes tendencē ir arī savs šarms. Kad skatāmies uz trīs gadīgu puisīti stilīgos džinsos, žaketē ar uzlocītām piedurknēm un cepurē, neviļus gribas pasmaidīt. Vai, piemēram, redzēt puisīti stilīgā žaketītē un cepurē :)

 

 

Vai šāda stilīga meitenīte, kura acīmredzot brilles aizņēmusies no savas mammas :)

 

 

Šīs sezonas rudens-ziemas apģērbu kolekcijās daudzos zīmolos dominē atturība pret košām krāsām, dodot priekšroku klusiem toņiem, pelēkajam, melnajam un baltajam.

 

 

 

Tāpat modē ir purpura, violetā krāsa un ogu toņi bērnu apģērbos, kas bērnu apģērbā, protams, ir daudz labāks nekā melnbaltā krāsu gamma.

 

 

 

Dažādi dizaineri piedāvā dažādas kolekcijas dažādās krāsu gammās. Bet vecākiem kā savu bērnu stilistiem jāizvēlas bērniem apģērbs tajā krāsu gammā, kas bērnam piestāv pēc krāsu tipa. Jo tumšāka ir bērnu matu, ādas un acu krāsa, jo spilgtākas un piesātinātākas krāsas ieteicams izvēlēties. Jo bērns gaišāks, jo gaišākas un maigākas krāsas izvēlēties bērnu apģērbā.

 

Pats galvenais princips, kombinējot lietas- izveidot apģērbu komplektu vienotā krāsu gammā. Jā, bērnu apģērbam jābūt spilgtam, bet tas nenozīmē, ka bērnam jāizskatās kā papagailim. Māciet bērnam labu gaumes izjūtu jau no bērnības!

 

Izvēloties stilīgu un interesantu apģērbu savam bērnam, padomājiet par viņa komfortu! Ja runājam par bērna garderobi, pirmajā vietā noteikti ir tas,vai bērns apģērbā jūtas ērti un komfortabli. Stilīgu, neparastu apģērbu vai apavus, kas nav īpaši ērti, bērni pagūs valkāt, kad paaugsies!

Skaisti un harmoniski izskatās, kad vecāku un bērnu apģērbi ir vienotā stilā, kas koptēlā iegūst lielisku family look. Sekojot šim principam, izveidojiet harmonisku un stilīgu izskatu visiem ģimenes locekļiem!

Varam pamācīties no populāriem cilvēkiem un ieskatīties, kādu piemēru rāda sabiedrībā zināmas ģimenes ar bērniem:

 

 

Pēdējā laikā ļoti populāri gan zēniem,gan meitenēm kļuvuši džinsi. Džinsu modeļi kļūst arvien neparastāki un dažādāki, un ļoti daudz modeļu veidoti kā brīvā griezuma džinsi.

 




Pietiekami klasiski:

 

Un ultramoderni.Šādus apģērbus piedāvā, piemēram, veikals Zara.




Pat zīdaiņu modē modē ir džinss!

 

 

Meiteņu garderobē šajā sezonā dizaineri uzsver glamūru un meiteņu apģērbā dominē mazās dāmītes tēls.



 

Tomēr, izvēloties apģērbu, svarīgi atcerēeties, ka bērni ir bērni un tā viņiem arī ir jāizskatās!

Kristīne Pridanova, stiliste


            29441955      

styleroom@inbox.lv

 

TIEKAMIES BĒRNU MODES PASAULĒ GALLERIA RIGA!