8. marts Galleria Riga kopā ar mazajām jaunkundzēm un jaunskungiem

8. marts Galleria Riga kopā ar mazajām jaunkundzēm un jaunskungiem

08. Mar 2012, 07:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

8. martā t/c Galleria Riga (Dzirnavu iela 67) trešajā stāvā bērnu pasākumu aģentūras Jampadracis BB telpās no plkst. 11:00 līdz pat plkst. 21:00 norisināsies bezmaksas pasākums bērniem un viņu vecākiem. Pasākuma programmā paredzētas gan izglītojošas lekcijas vecākiem, gan interesantas radošās darbnīcas, gan rotaļas bērniem. Šajā dienā Galleria Riga Jūsu atvasīte varēs priecāties par Pecolli burvju mākslinieku mācekļa Artūra radītajiem brīnumiem!


Noderīgas konsultācijas un apmācības vecākiem

Plkst. 11:00 pasākums tiks atklāts ar Bēbīšu rītu, kurā viena no Latvijas vadošajām fizioterapeitēm Klaudija Hēla vecākiem nolasīs lekciju par rotaļlietu izvēli un rotaļāšanās nozīmi bērna dzīves pirmajā gadā.

No plkst. 12:00 līdz 13:00 vecāki varēs saņemt konsultācijas par ekoloģisko bērnu pārtiku, kā arī par slingu lietošanu. Dabas Dobe vecākus iepazīstinās ar Latvijā ražotiem biezeņiem, kas pagatavoti no biolauksaimniecības izejvielām, savukārt profesionāli speciālisti apmācis vecākus, kā pareizi izmantot slingu jeb auduma gabalu, kas domāts bērna pārnēsāšanai.

Bērniem interesantas radošās darbnīcas un rotaļas

Plkst. 13:00 un plkst. 17:00 bērnus iepriecinās izrāde „Kā Bitīte Maijiņa medutiņu vāca”.

Bet laikā no plkst. 14:00 līdz 17:00 bērni varēs piedalīties dažādās radošajās darbnīcās. Mazie varēs pagatavot sev kārumus, jo radošo darbnīcu rūķi ierādīs, kā taisīt šokolādes konfektes. Tāpat bērni varēs piedalīties svētku atklātnīšu veidošanā, kas būtu lieliska dāvana māmiņai vai vecmāmiņai Sieviešu dienā. Un vēl bērni ir aicināti ņemt dalību papīra ziedu veidošanas darbnīcā.

Savukārt plkst. 18:00 Pecolli čaklais māceklis Artūrs klātesošos apburs ar burvju trikiem, turklāt atklās arī atsevišķu triku noslēpumus.

Pasākums tiks noslēgts ar jautrām un atraktīvām rotaļām ar sivēntiņu Nifnifu un Nafnafu.

Dalība visās atrakcijās un ieeja pasākumā ir bez maksas!

Tikai 8. martā Galleria Riga veikali par godu svētkiem piedāvā īpašas atlaides

Tikai 8. martā t/c Galleria Riga bērnu preču veikalos īpašas atlaides- Teddy Mountain un Mixx visai precei 20% atlaide! Savukārt veikalā Hello Kitty atlaide visām precēm, kas dārgākas par 5 Ls. Veikals Bonita, savukārt, piedāvā 10% atlaidi jaunajai kolekcijai.

Tāpat 8. martā Galleria Riga veikali ir sagatavojuši arī iepriecinājumus vecākiem. Vecāki varēs baudīt atlaides šādos veikalos: Optika Italiana – 20% atlaide briļļu ietvariem un saulesbrillēm, Don Gastrom – 30% atlaide citronu un mandarīnu esencei, Soap Manufacture Riga un Riviera – 20% atlaide visām precēm, bet veikalos Crocs un Baltman – 20% atlaide visām pilnas cenas precēm. Savukārt veikalā The Body Shop par pirkumu virs Ls 3 dāvana – Buriti Baby līnijas sviestiņš ķermeņa kopšanai, 50 ml, vai Buriti Baby šampūns, 60 ml. 

www.galleriariga.lv