21. decembrī, visas dienas garumā Jampadracis bērniem Rīgas centrā!

21. decembrī, visas dienas garumā Jampadracis bērniem Rīgas centrā!

16. Sep 2012, 19:39 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

21. decembrī t/c Galleria Riga (Dzirnavu iela 67) trešais stāvs pārvērtīsies par īstu paradīzi bērniem, jo šeit bērnu pasākumu aģentūras Jampadracis BB telpās no plkst. 11:00 līdz pat plkst. 21:00 norisināsies bezmaksas pasākums bērniem „Ziemassvētku jampadracis”. Visas dienas garumā bērniem būs iespēja arī piedalīties konkursos un laimēt balvas!

 


 

Rīta pirmās stundas pasākumā būs veltītas pašiem mazākajiem. No plkst. 11:00 līdz 12:00 vecāki ir aicināti savus mazuļus atvest uz zaķīšu-garausīšu burkānu zīmēšanas un līmēšanas nodarbību. Kamēr bērniņi priecāsies, vecāki tajā laikā varēs piedalīties interesantās diskusijās.

 

Savukārt jau plkst. 12:00 sāksies teatralizēts pasaku tēlu skečs Ziemassvētku noskaņā. Paralēli izrādei omulīgajā Rūķu namiņā noritēs jampadrača rotaļas.

 

Ziemassvētku tirdziņš

 

Plkst. 13:00 darbību sāks radošais Ziemassvētku tirdziņš, kas ilgs četras stundas. Ziemassvētku tirdziņā darbosies visdažādākās darbnīcas – rūķu veidošanas, Vinnija Pūka piparkūku cepšanas, grimēšanas, plastilīna un sveču veidošanas darbnīca.

 

Rūķu veidošanas darbnīcā būs sarūpēti visdažādākie materiāli – lentītes, spīguļi, pūciņas un audekli, lai ikviens bērns varētu izveidot visskaistāko rūķi.

 

Savukārt Vinnijs Pūks ar bērniem dalīsies savas vecāsmammas piparkūku cepšanas receptē. Vinnijs Pūks jau ir sarūpējis piparkūku cepšanas arsenālu – dažnedažādākās formiņas, mīklas rullīšus un visgardāko piparkūku mīklu, kā arī saldās skaidiņas, lai ikvienam svētku dalībniekam izdotos pagatavot savu īpašo gardumu.

 

Grimēšanas darbnīcā viesus sagaidīs Sniegbaltīte Ilzīte, kura bērnus ar otas triepieniem pārvērtīs visdažādākajos tēlos.

 

Plastilīna veidošanas darbnīcā bērnus sagaidīs rūķis Plastilēns, kurš bērniem sarūpējis dažādu krāsu plastilīnu, no kura varēs veidot dažnedažādas figūriņas.

 

Tikmēr sveču darināšanas darbnīcā mazā raganiņa Candel-Mandeli bērniem ierādīs, kā izveidot savu unikālo sveci.

 

Radošā darbnīca Jampadracis Triānas parkā un Ziemassvētku vecītis

 

Plkst. 17:00 pazīstamā dziedātāja Agnese no grupas Triānas parks Ziemassvētku pasākuma viesiem iemācīs pagatavot spīguļotas un praktiski izmantojamas somiņas.

 

Savukārt plkst. 18:00 pie bērniem ieradīsies Ziemassvētku vecītis. Bērni varēs kopā ar Ziemassvētku vecīti dejot, iet rotaļās, kā arī, protams, ieslēgt lampiņas svētku eglē. Pasākuma viesiem dažādos konkursos būs arī iespēja saņemt dāvanas no Ziemassvētku vecīša.

 

Dienas noslēgumā no plkst. 19:00 līdz pat 21:00 bērni varēs iet rotaļās ar Pepī jeb Pepiju Garzeķi.

 

Dalība visās atrakcijās un ieeja pasākumā ir bez maksas!

 

 

Īpašās atlaides

 

Tikai 21.decembrī t/c Galleria Riga bērnu preču veikalos īpašas atlaides – Mixx, Teddy Mountain, Hello Kitty, Studio Bambino un Mayoral 20% atlaide visai precei un pakalpojumiem!

 

Savukārt veikalā Maijiņa 20% atlaide visai precei (izņemot bērnu pārtiku un autiņbiksītes), kā arī veikalā Lāčuks BEEBOO koka attīstošajām rotaļlietām un CLEMENTONI puzlēm 20% atlaide, bet rādiovadāmajām mašīnām 15% atlaide.

 

*Atlaide tikai 21.12.2011., atlaides nesummējas ar citām atlaidēm un piedāvājumiem!

 

Par Galleria Riga

Galleria Riga ir moderns pilsētas tirdzniecības centrs, kas atrodas Dzirnavu ielā 67 (starp Brīvības un Tērbatas ielu). Tirdzniecības centrā ir astoņi stāvi, kā arī divi pazemes autostāvvietas līmeņi. Pirmajā stāvā apmeklētāji var iegādāties pārtiku, dzērienus, tabaku, presi, ziedus, rotaslietas, kosmētiku, kā arī optikas preces. No otrā līdz piektajam Galleria Riga stāvam pieejami sieviešu un vīriešu apģērbu, apavu, apakšveļas, kā arī bērnu preču veikali. Savukārt centra sestajā stāvā ir dizaina un sadzīves preces mājai, mēbeles, grāmatas, kā arī divi skaistumkopšanas saloni. Tirdzniecības centra septītajā stāvā atrodas vairāki unikāli restorāni un kafejnīcas. Īpaša vieta Galleria Riga ir Baltijā lielākā jumta terase, no kuras paveras 360° panorāmas skats uz pilsētu.

 

www.galleriariga.lv 

 http://twitter.com/galleriariga 

http://www.draugiem.lv/galeria/

http://www.facebook.com/GalleriaRiga