17. martā norisināsies Andele Mandele KIDS tirdziņš

17. martā norisināsies Andele Mandele KIDS tirdziņš

16. Mar 2012, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sestdien, 17. martā  no plkst. 11:00 - 16:00 Galleria Riga telpās 3. stāvā norisināsies jau otrās  Pērļu Medības bērniem - Andele Mandele KIDS, kur jaunās māmiņas jaukā atmosfērā varēs iepirkties un nomedīt mazajām dāmām un kundziņiem vērtīgas lietas! 

Tā kā bērni aug pa stundām, šis būs vērtīgs pasākums, lai izpārdotu drēbes un apavus, kas Jūsu mazajam vairs neder vai arī iemainītu tās pret citām, iegādātos kaut ko jaunu, košu un noderīgu savām atvasēm par īpaši pievilcīgām cenām.

Piedāvājuma klāstā būs drēbītes bērniem no zīdaiņa vecuma līdz 12 gadu vecumam, apavi, aksesuāri, noderīgas rotaļlietas un spēles -  viss, kas mazajiem ir aktuāls! Arī par grūtniecēm esam padomājuši.

Kā katru gadu arī šoreiz Andelē paredzēts labdarības stūrītis. Ja Jums ir apģērbi, ko ziedot mazajām sirsniņām, ar prieku tos pieņemsim un nogādāsim tiem, kam šī nesavtīgā palīdzība patiešām ir nepieciešama.

Māmiņām iepirkšanās laikā būs iespēja atstāt savus mazos gādīgu auklīšu rokās t/c Galleria Riga rotaļu istabas Jampadracis BBtelpās. Samaksa par 30 min. būs tikai Ls 0.50, bet par bērniņa pieskatīšanu visas andeles garumā - Ls 3.

Plānotais dalībnieku / tirgotāju skaits: 50
Apmeklētāju skaits: neierobežots 

Sīkāka informācija: www.twitter.com/andelemandele,draugiem.lv/andele-mandele vai pa tālruni             26424119       (Līva).

Uz drīzu tikšanos!