Doties pastaigā ar diviem maziem bērniem- izaicinājums Nr.1

Doties pastaigā ar diviem maziem bērniem- izaicinājums Nr.1

08. Jan 2019, 09:04 zaneee zaneee

Ir trešā diena, kopš esam majās vienas. Ja divas pirmās dienas laiks, lai dotos laukā, nebija no tiem labākajiem, tad šodien izskatās, ka laiks būs kā radīts, lai dotos pastaigā. Trešās dienas rītā ir iegājies tāds kā režīms, ko darām vispirms, kas tiek pirmais pie brokastīm, kas var pagaidīt.

Kad brokastis ir paēstas, bērni ir pārģērbti laiks, izmēģināt un doties nelielā pastaigā. Šorīt palaimējās un mans brālis bija netālu no mūsu mājām, līdz ar to viņš varēja mums palīdzēt tikt lejā no ceturtā stāva(dzīvojam mājā bez lifta). Pats grūtākais ir saprast cik ārā ir auksti un kā jāģērbj bērni. Tad nu, kad es izdomāju, ko katrs vilks, ir problēma, mēs esam trīs, kuru ģērbt pirmo.

Iepriekš, kad bijām divas, man jau bija skaidrs, ko un kā darīt un zināju, ka 30 minūšu laikā mēs abas esam gatavas doties laukā. Tad tagad esam trīs kuru ģērbt pirmo?! Tad nu es saģērbos pirmā, tā lai atliktu tikai uzvilkt jaku un zabakus. Tad saģērbu vecāko meitu, labi, ka ir Huggies Pants, kuras var ērti un ātri uzvilkt, par to vismaz nevajag uztraukties.

Un tad vecākā meita ar manu brāli gāja lejā gaidīt mūs laukā tā, lai viņa nesakarstu. Tālāk pienāca jaunākās meitas kārta, saģērbu, ieliku kulbu un gājām lejā. Mums pie mājas ir neliels parks, kurā var pasēdēt un paspēlēties, tad nu gājām uz to parku, jo pirmajai reizei pietiks, ja mēs būsim tuvāk mājai, jo vecākā māsa tāpat nekur tālu nevar aiziet.

Bija laiks doties mājās, kas bija liels izaicinājums mums visām trijām, jo vecākā meita bija tā nogurusi, ka ar kājām vairs pati negribēja iet, tāpēc abas dabūju nest augšā. Pēc šīs pieredzes sapratu, ka turpmāk iesim laukā dienas otrā pusē, kad vecākā meita ir pagulējusi diendusu un ir enerģijas pilna- mūžu dzīvo, mūžu mācies!

Jaunākai māsai viss ir pirmo reizi- pirmā pastaiga, pirmais Jaunais gads, pirmie Ziemassvētki, pirmais veikala apmeklējums, pirmā gada laikā vārds pirmais izskan ļoti bieži. Tāpat šīs dienas pastaigā mums viss bija pirmo reizi. Pirmo reizi bijām laukā trīs.

Maigākā aizsardzība no pirmajām dzīves dienām ar autiņbiksītēm Huggies®

mamma88 mamma88 08. Jan 2019, 09:50

Sitadai gadu vec.starpibai der tandemrati,ja lielakais sez,jo ar maziem berniem nevar iziet garaka pastaiga.