KOLĀŽA: Astotā dzīves nedēļa kopā ar Huggies® Newborn!

17. Jan 2014, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņš astoņu nedēļu vecumā arvien vairāk sāk pielāgoties notikumiem apkārtējā pasaulē, turklāt viņš skaidri pauž nostāju par to, ka viņš ir pilntiesīgs ģimenes loceklis. Šajā laikā mazulītis arvien vairāk laika pavada nomodā, pētot to, kas notiek apkārt. Šajā laikā bērniņš var uzstājīgāk sākt izrādīt to, kas viņam patīk un kas īsti neiet pie sirds. Arī kustības kļūst koncentrētākas, atklājot to, ka ar laiku tās kļūs pat ļoti mērķtiecīgas. Mazuļa rociņas un kājiņas lielākoties ir saliektas, taču reizi pa reizei mazulis mēģina izstiepjoties, tās iztaisnot. Plaukstiņas vairs nav tik stingri savilktas dūrītēs. 

ir bērniņi, kuri šajā vecumā jau spēj pacelt savu mazo galviņu un to noturēt 45 grādu leņķī, taču pārdzīvojumiem par to, ka tas vēl īsti nenotiek, nav vietas, jo katra bērniņa attīstība ir atšķirīgs stāsts. Tomēr mēs varam savam bērniņam palīdzēt, ļaujot viņam vingrināties galviņas turēšanās mākslā, mēs bērniņam vairākas reizes dienā dodam iespēju dzīvoties uz puncīša.

Tāpat sāk nostabilizēties mazulīša dienas ritms, mēs arvien biežāk varam paredzēt to, kad bērnin'š vēlēsies ieturēt maltīti un kad mazulis labprāt baudīs miedziņu.

PAMĒĢINI UN IZVEIDO SAVA JAUNDZIMUŠĀ KOLĀŽU ŠEIT->>>

20131115112130-36574.jpg