Izveido PERSONALIZĒTAS sava jaundzimušā atklātnītes visiem radiem un draugiem!

Izveido PERSONALIZĒTAS sava jaundzimušā atklātnītes visiem radiem un draugiem!

11. Feb 2014, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmā nedēļa šajā pasaulē bērniņam ir liels pārsteigums – no drošās un siltās vides māmiņas puncī, mazais ir nonācis nezināmajā. Viss šķiet svešs un satraucošs, vienīgi māmiņas un tēta balss ir tā, ko bērniņš spēj atpazīt. Mūsu balss ir mazulīša drošība, patvērums un tā būs vienmēr.

Ja bērniņš spētu atklāt savas sajūtas, viņš mums lūgtu sarunāties daudz vairāk, mūsu balss ir kā miega dziesmiņa, kas sola mieru. Lai arī vārdiem sākumā nav nozīmes, tās ir tikai skaņas, kas izskan telpā, tomēr bērniņam tā ir sajūta – es neesmu viens, par mani rūpējas, mani mīl. Māmiņas balss ir tā, kas palīdz mazulītim pieņemt šo pasauli, pieņemt visu tajā notiekošo, visu, kas tikko dzimušam bērniņam jāpiedzīvo. Un jāpiedzīvo ir daudz.

Vai zināji, ka pirmajās 100 dienās jaundzimušais izdzīvo visu savu dzīvi? Vai zināji, ka tieši pirmie trīs mēneši ir svarīgākie, lai mazulis adaptētos plašajā pasaulē? Aicinām piedalīties jaunā projektā: Kopā ar Huggies® Newborn pirmajās 100 dzīves dienās!

PIEVIENO KOLĀŽAS ŠEIT->>>

Patiesi, kā Māmiņu Klubam ir atklājusi Ajūrvēdas speciāliste Inga Ruņģe, ir vērtīgi pierakstīt, kas notiek ar mazuli pirmajās 100 dzīves dienās: „Bērniņa pirmās 100 dienas ir svarīgas, jo kā vēsta Vēdas, viena mazuļa diena atbilst vienam viņa dzīves gadam,” skaidro Inga Ruņģe. Tad, ja rūpīgi būsi atzīmējusi visu zīmīgo, kas ar tavu mazulīti noticis, iespējams, ka varēsi laikus prognozēt iespējamās grūtības, kas tavu bērniņu varētu sagaidīt kādā no viņa turpmākajiem dzīves gadiem."

Un bez šīm izmaiņām un adaptāciju plašajai pasaulē, mazulis apgūst daudz jauna, nepieredzēta, mācoties caur māmiņas pieskārieniem, caur glāstiem, caur mīlestības valodu, veidojot uzticēšanos plašajai pasaulei.

Šīs dienas paiet patiesi ātri- te tikko jaundzimušais ieradies mājās, te jau pirmā velšanās, pirmā gugināšana, pirmais apzinātais smaids, pirmā pastaiga, pirmā komunikācija!

Māmiņu Klubs aicina: veido jaundzimušā kolāžas un veido personalizētas atklātnītes par pirmajām dzīves nedēļām!

Kā veidot atklātnītes-kolāžas?

- Ienāc www.maminuklubs.lv ar savu lietotājvārdu un paroli.

20131202210223-48577.jpg

- Spied Iesūtīt rakstu ;

- Izveido savu atklātnīti, ielādējot bildīti un uzrakstot īsu komentāru, pieredzi,izvēloties sadaļu KOLĀŽAS

20131202221813-83716.jpg

 

Pievieno virsrakstu, kas parādīsies kā rakstiņa virsrakts.

Izvēlies bildīti,ko vēlies pievienot rāmītī!

Uzraksti komentārus,ko vēlies redzēt kolāžā.

20131202210533-67963.jpg

- Saglabā kolāžu un tā automātiski saglabāsies pirmajā lapā.

Lūk, gatava kolāža/ atklātnīte! Skaistā rāmītī, gatava izdrukāšanai un mīļoto radiņu apsveikšanai :)

20131202211947-26538.jpg

Bet tas vēl nav viss! Šīs izveidotās atklātnītes varēsi izmantot kā bildītes dažādos konkursos www.maminuklubs.lv, kā arī Māmiņu Kluba lapā interneta vietnē Facebook.com!

PIEVIENO KOLĀŽAS ŠEIT->>>

 

Cerot uz jūsu atsaucību šajā sirsnīgajā projektā,

Kristīne, portāla redaktore

SEKO JAUNDZIMUŠĀ 12 NEDĒĻĀM: KĀ MAZULIS ADAPTĒJAS PASAULĒ!

20131115112130-36574.jpg

Jā, veidojiet arī lielākiem! Pavisam drīz jūs sagaida vēl citi pārsteigumi😀