Vēstulītes Miķelim. 37. nedēļa

Vēstulītes Miķelim. 37. nedēļa

18. Sep 2017, 23:40 Co_ora Co_ora

10.09.2016

Ārā šodien brīnišķīgs laiks, bet daudz darbiņi mājās .. Aizbraucām uz Olimpiju, jo tētim vajag bildes uztaisīt, viņš līda kabūzītī, es ārpūsē smīdināju. Sapirkāmies Rimi, nopirku arī lielo pamperu paku 2.izmēru un atkal salvetes - jāsāk veidot krājumi :)

Šodien ļoti domājam un skatamies mašīnu, nevar saprast kā rīkoties. Lai gan šī ir veca kā pasaule, tomēr ļoti uzticama un zinam kas iekšā, bet vai izrādīsies gana ietilpīga mūsu dzīvei trijatā?

Vakarā filmas, filmas, mūsu mīļās filmas ..

11.09.2016

Domāju par dakteres vizīti, kura būs pirmdien .. Es vienmēr iepriekš domās izeju cauri tam, ko teikšu, ko viņa varētu prasīt, pati veidoju scenārijus .. Tā domādama, secināju, ka grūtniecībā gluži kā tādi vairāki posmi, kuriem jāiziet cauri .. šobrīdējo es nevarētu nosaukt par vieglu - naktī apgriezties īsti nevaru, pieceļoties jāpietur vēders, jo ļoti velkoša sajūta, iegurnis sāp un vēl gūžās iemetās kaut kāds krakšķis. Bet es zinu, ka pēc melnās joslas nāk baltā, es zinu!

12.09.2016

Tētis oficiāli sāk strādāt!

Es šodien dodos pie dakteres uz Stradiņa slimnīcu, jo jāpaņem streptokoka analīze un daktere teica, ka paklausīsimies tonīšus! Urā, pirmo reizi! Dakterei bija tik daudzi darbi, ka aizmirsa mani uz stundu, hipnotizēju pulksteni un burtiski redzēju, ka nokavēju pierakstu pie manikīra :) Labi, ka man ir forša manikīre un kad tiku pie telefona, tad tur bija apsveikumi ar bērniņa piedzimšanu, nevis dusmīgas ziņas! Ar tonīšiem viss esot labi un ar mani arī.

Pa ceļam iztērēju miljonu aptiekā un tirgū, bet tētis mani savāca ar auto un atveda mājās!

13.09.2016

Jauka diena, jo šodien veļos ciemos pie Ilzes. Ilze ir mana kolēģe (diemžēl kad atgriezīšos rezidentūrā, Ilze jau būs izaugusi liela - būs pilntiesīga daktere!) un es nekad nebiju bijusi pie viņas ciemos! :) Forši sēdējām, pļāpājām un, saprotams, ka ēdām! hihi. Izplānojām, ka otros bērnus varētu reizē!

14.09.2016

Dodamies vakarpusē uz iepazīšanās reizi Stradiņos, jo tieši tur esmu nolēmusi, ka tu nāksi pasaulē, mazo puisēn! Kāpēc!? Jo es zinu, ka tur ir droši. Jā, es zinu, ka tur izskatās kā 30 gadus atpakaļ, bet tā kā es esmu redzējusi daudz un arīdzan ne visai labas lietas, tad pirmajās dzemdībā gribu just uzticēšanos speciālistiem un mazāk priecāties par svaigu remontu! Iepazīšanās reize bija jauka, ieguvām daudz informāciju, varēja aplūkot telpas - man bija svarīgi, lai tētis zina kurp dosimies! Nu es esmu gatava dzemdēt, hihi :)

15.09.2016

Nopirku grāmatu par miedziņu par sviestmaizes cenu. (Dr.Hārvijs Karps - vislaimīgākā mazuļa ceļvedis lieliskam miegam.)

Jau labu laiku atpakaļ biju pieteikusies Māmiņu Klubā uz Klaudijas Hēlas nodarbību par pozām un elpošanu dzemdībās. Šodien vēlreiz atverot un palasot ieraugu, ka tur tak var doties kopā ar vīriem! Bāc, mēģinu steigt un pierunāt tēti doties man līdzi, bet tā kā ir darbiņš, tad viņš īsti negrib .. aij, cik labi, ka man izdevās viņu pierunāt, jo tur tak lielākoties viss bija tieši viņam! Mums ļoti patika, pēc tam daudz ko pārrunājām un nu es esmu droša, ka vīrs būs milzīgs palīgs dzemdībās!

16.09.2016

Baigā škrobe, ka vecais telefons izbeidzās, nevar uzlādēt un viss..Iekšā palika daudz bildes, cerams, ka kādu dienu izdosies tās atgūt. Bet jaunajā jau tapa mīļbildīte ar Mimi :D Un šajā māku visu ko piezīmēt bildēs un arī skaistos selfijus, ha haaa.

Šodien tomēr nokļuvu līdz manikīrei, vēlreiz iesmējām par jociņu, ka daktere mani aizmirsa un tapa “Dzemdību Manikīrs”. Manas ģimenes sievietēm ir dažādas versijas kas tas ir - manikīrs, kurā attēlotas dzemdības (bet tad jau es teiktu manikīrs ar dzemdībām!), manikīrs kuru liek dzemdību laikā (bet tad jau es teiktu manikīrs dzemdībās). Īstenībā tas ir manikīrs, kurš paredzēts dzemdībām :). P.S. Ir tāds mīts, ka uz dzemdībām nedrīkst krāsot nagus, jo tad neredz vai netrūkst skābeklis. Mana daktere (kas ir Stradiņos nodaļas vadītāja) lauza šo mītu - tomēr ļoti, ļoti maz ir tādas situācijas kad skābekļa daudzums jāmēģina noteikt pēc nagiem, tomēr ir mazie aparātiņi, ko uzliek uz pirksta un monitorā visu redz sīki, smalki, detalizēti! Par skaistiem nagiem, mīļās dzemdētājas!