Pastāsti citiem par Grūtniecības kalendāru un laimē MASĀŽU pēc izvēles!

Pastāsti citiem par Grūtniecības kalendāru un laimē MASĀŽU pēc izvēles!

08. Dec 2013, 17:26 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šis ir visai saspringts laiks- gatavošanās svētkiem, dāvanu sarūpēšana, ikdienas mājas solis. Māmiņu Klubs vēlas sniegt Tev relaksāciju tiešā nozīmē, teju stundu aizmiršanos patīkamā procedūrā!Esi ieintriģēta?

Viss ir pavisam vienkārši!

Māmiņu Klubā katru dienu apgrozās tūkstošiem topošo un jauno vecāku, kuru galvenais jautājums ir kā būt labiem vecākiem un kā izaudzināt visforšākos bērnus pasaulē! Un ziniet? Šīs rūpes par mazulīti nesākas tikai brīdī, kad jaunais tētis pirmo reizi tur savās nedaudz trīcošajās rokās mazo kunkulīti! Rūpes par mazulīti sākas daudz,daudz agrāk.. Jau no ieņemšanas brīža un pat vēl agrāk... Jā, sievietes un māmiņas, tas, cik vesels būs jūsu organisms vēl pirms bērniņa ieņemšanas, atstās iespaidu arī uz mazulīti. Vai esi bijusi fiziski aktīva? Vai esi ēdusi veselīgi? Vai esi laimīga un apmierināta?

20131114154819-90921.jpg

Māmiņu klubs ar prieku paziņo, ka visām topošajām māmiņām piedāvājam Grūtniecības kalendāru!

Piedalies Facebook konkursā un laimē masāžas procedūru* Māmiņu Kluba Vecāku skolā pie masierītes Natālijas Kirjuhinas!

Kā piedalīties konkursā?

- Seko Māmiņu Klubam Facebook vietnē. 

- Dalies ar šo ziņu uz savas sienas par Māmiņu Kluba jaunumu- Grūtniecības kalendāru!

Ko atradīsi Grūtniecības kalendārā?

Grūtniecības ONLINE kalendārs ir pilnīgs informatīvs materiāls par grūtniecību sākot no pirmajām nedēļām beidzot ar 40.grūtniecības nedēļām.

Tajā atradīsi informāciju gan par gaidāmo mazuli, kas notiek ar viņu katru nedēļu, gan arī aktuālo informāciju par Tavā ķermenī notiekošajām pārmaiņām un izskaidrojumu,kāpēc nu nevari iemigt vai kāpēc vakaros kārojas tieši tos mazos skābētos gurķīšus.

Tāpat katras nedēļas Grūtniecības kalendārs ir papildināts ar izsmeļošo videopadomu, kur varēsi neklātienē satikties ar labākajiem speciālistiem, uzzināt viņu domas par aktuālo grūtniecības tēmu, kā arī apsolām emocionālus dzemdību kadrus, kur varēsi notraukt pa kādai aizkustinājuma asariņai.

SEKO GRŪTNIECĪBAI NEDĒĻU PĒC NEDĒĻAS ŠEIT->>>

20131114154701-63401.jpg

Konkurss ilgst līdz 8.decembrim.

*Iespējams izvēlēties Grūtnieču masāžu vai Pretcelulīta-limfadrenejoša masāža vienai zonai 45 min.