Reģistrējies Grūtniecības kalendāram un laimē pirmās autiņbiksītes

14. Apr 2014, 19:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Grūtniecība ir laiks, kad sastopamies ar daudz un dažādām pārmaiņām mūsu organismā, mēs maināmies, augot mūsu vēderiņiem.. Un kļūstam sievišķīgākas, un reizēm nesaprotam, kāpēc ar mums notiek tā vai citādi. Grūtniecības kalendārs, ko piedāvā Māmiņu Klubs ir informatīvs kalendārs, kas tev un ikvienai citai grūtniecei palīdzēs izprast visu, kas saistīts ar grūtniecības laika pārmaiņām, un ne tikai - uzzināsi arī, kā aug tavs bēbītis puncītī! Reģistrējies Grūtniecības kalendāram un saņem arī bonusus savā e-pastā: ekspertu rakstus, videopadomus un īpašas iknedēļas vēstkopas, kā arī dažādus tikai tev piemērotus piedāvājumus!

20140115094334-32349.jpg

Reģistrējies kalendāram un laimē pirmās jaundzimušo autiņbiksītes ar mitruma indikatoru un īpašu kabatiņu!

20140110143102-62781.jpg

Huggies® Newborn pirmās jaundzimušo autiņbiksītes ar mitruma indikatoru un īpašo kabatiņu!

Ko atradīsi Grūtniecības kalendārā?

Grūtniecības ONLINE kalendārs ir pilnīgs informatīvs materiāls par grūtniecību sākot no pirmajām nedēļām beidzot ar 40.grūtniecības nedēļām.

Tajā atradīsi informāciju gan par gaidāmo mazuli, kas notiek ar viņu katru nedēļu, gan arī aktuālo informāciju par Tavā ķermenī notiekošajām pārmaiņām un izskaidrojumu,kāpēc nu nevari iemigt vai kāpēc vakaros kārojas tieši tos mazos skābētos gurķīšus.

Tāpat katras nedēļas Grūtniecības kalendārs ir papildināts ar izsmeļošo videopadomu, kur varēsi neklātienē satikties ar labākajiem speciālistiem, uzzināt viņu domas par aktuālo grūtniecības tēmu, kā arī apsolām emocionālus dzemdību kadrus, kur varēsi notraukt pa kādai aizkustinājuma asariņai.

SEKO GRŪTNIECĪBAI NEDĒĻU PĒC NEDĒĻAS ŠEIT->>>

20131114154701-63401.jpg

Autiņbiksīšu laimētāju uzzināsim jau 17.aprīlī!