OLGAS BLOGS: Kā man gāja Māmiņu Kluba manikīra procedūrā!

OLGAS BLOGS: Kā man gāja Māmiņu Kluba manikīra procedūrā!

11. Apr 2013, 11:14 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Visām, visām, visām - Sveiki! Kopā ar punča iemītnieci devos uz manikīru! Uzreiz varu pateikt, ka patika ļooooti. Super.. Visvairāk mani laikam iespaidoja atmosfēra. Gluži kā paradīzes pleķītis. Klusa, mierīga, relaksējoša mūzika, svecītes.. mmm.. viss tieši tā, kā man patīk. Man tāda atmosfēra bieži ir mājās, tāpēc arī šeit jutos tikpat ērti kā mājās.

20130409160408-66464.jpg

Atnācu, iekārtojos ērtāk. Iepazinos ar dūlu - manikīri Kristīni. Ļoti patīkama meitene. Viņu varētu salīdzināt ar ļoti akurātu tauriņu :) Tāda gaiša, maiga meitene.

Gribu uzsvērt, ka nereti šādās vietās ož pēc visādām lakām, eļļām, un neesmu šo aromātu cienītāja, īpaši grūtniecības laikā, kad oža saasinājusies, smakas šķiet neizturamas, un tātad šeit - pēc katra klienta telpas tiek izvēdinātas, un nekādu smaku nav! Tas mani ļoti iepriecināja.

Sākās procedūra. Man ļoti patīk, ka ar mani veic šāda veida manipulācijas - manikīrs, pedikīrs..

20130409160428-27291.jpg

Šurp nākt var arī ar bērniem, viņiem te iekārtota speciāla vieta, paklājiņš ar rotaļlietām. Ja gribas sevi palutināt, bērnu var ņemt līdzi. Var ņemt līdzi arī kādu citu, ja gribi, lai tevi pagaida, turklāt, nav jāgaida tevi kaut kādā koridorā, stūrītī, bet droši var uzturēties tev blakus. Piedāvā arī tēju, kafiju.

Vēl man patika, ka es, cilvēks, kurš ir ļoti sabiedrisks, varēju tīri labi izpļāpāties par sev interesējošām tēmām. Ar cilvēku, kurš var atbildēt uz daudziem jautājumiem, kurus kādam gribas uzdot, bet īsti nav, kam. Jāatkārtojas - meitene ir dūla. Un viņa šajos jautājumos ir zinoša. Līdz šim es īsti nezināju, kas ir dūla, un kas tā par tādu profesiju, bet izrādās - tas ir pat ļoti interesants darbs. Kaut kas starp medicīnas personālu un psihologu. Cilvēks, kurš tev palīdz grūtniecības laikā un ir ar tevi kopā arī dzemdībās - veic tev masāžu, nomierina tevi, dara visu, kas vajadzīgs. Pēc dzemdībām palīdz savākties, lai neieslīgtu depresijā.

20130409160454-29395.jpg

Procedūras beigās izvēlējos nagu laku, nagus pārklāj vairākas reizes, ar nostiprinošo nagu laku, caurspīdīgo un košo, beigu beigās. Lūk.. Un procedūras beigās nagus nožāvē, lai manikīru kaut kur pieķeroties nesabojātu.

Lūk, kā man gāja Māmiņu Kluba manikīra procedūrā. Domāju, es tagad tur būšu biežs viesis :)

Starp citu, es jau esmu izlēmusi, ka došos arī uz pedikīru, tiesa, pavasaris mūs vēl nelutina ar saulīti un siltu laiku, tāpēc mazliet nogaidīšu. Un tā kā uz siltāka laika atnākšanu būšu jau māmiņa, uz pedikīru došos kopā ar mazulīti. Kad veic pedikīru, abas rokas ir brīvas, tad nu mazo varēšu gan pabarot, gan rokās paturēt, un pie viena - tikšu pie skaistiem kāju nadziņiem.

                                                                         Ar sveicieniem,

Olga

Manikīrs un pedikīrs grūtniecēm un jaunajām māmiņām, PIESAKIES ŠEIT >>>

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 11. Apr 2013, 11:32

Kur notiek?

Māmiņu Klubā, Vīlandes ielā 1-3, 2. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

Manikīrs Ls 7,50 (ilgst līdz 1 h 15 min)

Pedikīrs Ls 17 (ilgst līdz 2 h)