Mans dzemdību stāsts.

Mans dzemdību stāsts.

16. Aug 2016, 13:33 mardza30 mardza30

Sveiki.

Iesākumā pašas grūtniecības beigas.  Noliktais datums gan pēc MR ,gan pēc USG 26.02.2016.

Bija februāra vidus,kad dzemdību priekšvēstneši lika par sevi manīt. Dzemdes vilkšana,negulēšana pa nāktīm un arī gļotu korķis sāka dalīties. Katru dienu domāju, ka nu šī diena būs īstā diena,bet nekā. Pašas bailīgākas naktis bija,kad vīram vija nakts maiņas. 

Pienāca 1.marts bija vizīte pie daktera aizsūtīja uz toņiem,tur viss labi,bet tākā jau bija dažas dienas pāri datumam bija nolemts,ja līdz 4.martam nebūs jābrauc būs uz stimulaciju,tik ļoti to negribējās,jo otrās dzemdības bija stimulētas. Gribējās  sagaidīt sākumu mājās, jo pirmajā grūtniecībā aizbraucu uz slimnīcu par ātru un nācās tur pavadīt ilgāku laiku. Atbraucu mājās,darīju visas savas lietas un domāju,lai tik meitiņa piesakās līdz 4.martam. Lai cik interesanti nebūtu lielie bērni arī ir dzimuši martā.  Vecākais dēls tieši 4.datums un vidējā meita 16.datumā. 

2.martā visu dienu kaut kā  Par domā prātā neienāca, ka šodien būs jābrauc uz dzemdību namu. Sagaidīju dēlu no skolas vēlāk aizgāju pakaļ meitai uz bērnu dārzu uztaisīju vakariņas. Un tieši šajā dienā bija vīra nakts maiņa,ko negribēju.  Vīrs atbrauca vakariņās, braucot prom uz darbu nosmējās,lai šonakt nedzemdejot,lai sagaidu rītu.

mardza30 mardza30 16. Aug 2016, 18:35

Oj tiko pamanīju ka puse raksta nav ....
Jāparaksta būs...
Dabusiet zinātkāri beigas.