KAD ???

10. May 2015, 16:59 zibsniic zibsniic

sveikas ..šodien jau 10.maijs.. laiks paskrējis nemanot,bet mēs vel gaidam savu princesi..

gan MR datums-27.04. ,gan USG datums- 8.05. aiz muguras ,bet mazā spītniece vēl tusē pa punci :)

7.05. bija vizīte pie dr,kur esmu uzskaitē..tad nu izlema ,ka sūtīs mani uz indukciju,nakošajā dienā bija jābūt nodaļā..aizbraucu pārbaudija un saka ,ka man jau !!! 6cm atvērums.. :o man tāds izbrīns-KO???? 

pirms tam (21aprīlī) bija gadijums ,ka sāka vilkt muguru un kājas,devos pie dr uz pārbaudi,uzkāpu uz galda un viņa konstatēja  2 pirkstu atvērumu un to ,ka dzemdību ceļi gatavi un mīksti..noteica,ka nesagaidīšu 8.05...

ta nu devos mājās gaidot kas būs..iedzēru vēl vakarā nošpu un gāju čučēt..pamodos nakti un viss-nekas nesāpēja..! :D

tad nu tagad bija šoks ,ka jau 6cm atvērums!!! teica,ka esmu pa vēlu ieradusies un jāgaida līdz rītam,tad dos zāles ko dzert,kas izraisīs dzemdību sākšanos!tā nu iekārtojos grūtnieču galā,savā palātiņā ,aizgājām ar vīru paēst pusdienas,sapirku žurnālus ko lasīt un devos atpakaļ uz nodaļu..uznāca arī bimbājamais ,jo gribējās mājās pie dēliņa..takā domāju ka atpūtīšos bet nekā..domas par mājām un puiku! vakarā vēl aizgāju uz tonīšiem ,kas bija labi un vecmāte iedeva pus tableti..jāceļas man plkst.6:00 no rīta jāiejauc ūdenī un jādzer attiecīgais daudzums ik pēc 2h..

biju ļoti uztraukta,jo nepakam negribēju stimulāciju,ļoti baidos!!!! :S  

tā nu pienāca rīts..piecēlos pati kādas 15min pirms 6,baidijos ,ka neesmu nogulējusi modinātāju.. :D pēc kādām 5min ienāca vecmāte ..teica,ka dezurējošā dr grib mani pārbaudīt vai tiešām ir tie 6cm un vai vajag stimulēt..tā nu devos uz pārbaudi,kur dr un vecmate konstatēja ka ir tie paši 2pirkstu atverums NE 6cm!!!!! biju šokā,kā iepriekšējā dr varēja kko tādu sajaukt vai arī viņa vnk negribēja tērēt savu laiku un noņemties,ka tik ātrāk tikt vaļā????!! tā nu dr ieteica nogaidīt ,nestimulēt neko..galviņa esot ļoti zemu un parcik puncis arī nav liels un datums vēl ļauj ,varu staigāt vismaz nedēļu..! :) biju ļoti ,tiešām ļoooti priecīga par šadu iznākumu..tad nu vēlāk gāju riktīgi sarunāt kas un kā notiks..

sarunājām ka došos mājās,bet braukšu katru dienu uz tonišiem un 1dien-rīt ieradīšos no pasa rīta nodaļā un mani sūtīs uz USG pārbaudīt kā mazjai puncī klājas,kādam laikam atbilst un kā ar ūdeņiem!

skaitos ka esmu stacionārā ,jo savadāk tik ātri netiktu uz usg.. ta nu ļoti gaidu rītdienu kad došos uz slimnīcu redzēšu savu mazo Dāmu vēl pirms Lielās dienas :) škiet ,kA  viņa puncī jūtas labi..

piebildīšu ,ka šī dr kas pārbaudija un to visu ieteica strādā arī Rīgā,Stradiņu slimnīcā un profesionalitāte momentā bija redzama ..man par to prieks,ka sagadijas viņas maiņa..

vēl ieteica nodarboties ar mīlestību,jo tajās zālēs ,ko es būtu dzērusi ir tā pati viela ,kas vīrieša "dzīvības sulā" :D !! interesanti..:)

tāds nu mans stāstiņš! :)

jauku māmiņdienu visām topošajām un esošajām māmiņām!!!! :):):):):)

14. May 2015, 08:59

Nav nekāds brīnums par tiem 6 cm. Arī vispieredzējušākais ārsts var kļūdīties.
ZIniet, jums tur iekša nav lineāls ielikts ar skaidru a un b punktu 😃

čabule čabule 12. May 2015, 09:04

nu jā.. interesamti par tiem 6:cm, tā vecmāte caur lupu skatijās?
Jauku satikšanos 😉