Monta: Dzemdību pozu nodarbībā gatavojamies LIELAJAI dienai!

Monta: Dzemdību pozu nodarbībā gatavojamies LIELAJAI dienai!

13. Dec 2022, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Dzemdībām ir jāgatavojas gan fiziski, gan arī morāli, to zina lielākā daļa topošo vecāku, un, kā redzams, ļoti daudz informācijas par to, kur un kad tikties ar objektīviem, mūsdienīgiem, savas jomas speciālistiem, varat atrast tieši mūsu mājaslapā. Un tad - atliek vien informācijā dalīties! Topošā māmiņa Monta par dzemdību pozu un elpošanas vingrinājumu nodarbības pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas uzzināja no draudzenes, kas pie mums jau bija paviesojusies!

Nodarbībā  - gatavojamies lielajai dienai!

Noskaņojos un tuvojošos lielo dienu, guvu priekštatu par to kā tas varētu būt un idejas par to kā pašai vislabāk tam gatavoties.

Klaudija Hēla atstāja ļoti pozitīvu iespaidu. Zinoša un iedvesmojoša. Varbūt vienīgi sākumā likās, ka pietrūka laiks pārslēgties no iepriekšējās nodarbības un būtu gribējies pirms tam pagūt izvēdināt telpu.

Pāris labi var saprast, ka darbiņš darāms kopā un iegūt pārliecību, ka tiks galā ar dzemdībām. Nodarbība palīdz sakopot domas.

Apmeklēšu arī citas nodarbības!

Esmu pieteikusies uz Klaudijas Hēlas hendlinga nodarbību, Diānas Zandes nodarbību kā būt par labu mammu, kā arī dzemdību sagatavošanās 4 nodarbībām. Patiktu, ja šādām dzemdību pozām būtu turpinošā lekcija, kurā pārrunājam, kas palicis atmiņā, izmēģinam vai kāda no pozām pēc laika jūtas citādāk, patrennētu izstumšanas elpošanu vairāk, jo mājās nav pārliecības, ka spēju atkārtot stundā runāto.

Topošā māmiņa Monta

PIESAKIES ARĪ TU: Dzemdību pozu un elpošanas vingrinājumu nodarbība kopā ar Klaudiju Hēlu