Kāpēc Huggies® jaundzimušajiem?

11. Nov 2011, 13:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja esi vēl gaidībās, tad 8. mēneša laikā droši vien sāc jau krāmēt dzemdību somu un noteikti arī Tevi var sastapt pie autiņbiksīšu plauktiem vērojot, kuras autiņbiksītes no plašā klāsta būs piemērotas tieši pašām pirmajām dzīvības dienām?

 

Autiņbiksīšu veidi un tehnoloģijas katru gadu mainās, ražotāji cīnās par katras māmiņas uzmanību un piedāvā arvien labākus risinājumus, kas spētu nodrošināt dzīvības sākumam vislabākos apstākļus - tā teikt, no mīkstā un siltā mammas punča maigajās autiņbiksītēs!

 

Vai zini, no kā ir cēlies vārds HUGGIES? No angļu valodas "to hug" - apskaut, samīļot. Tāpēc arī Huggies® vienmēr ir centies būt maigs un mīļš, gluži kā mammas rokas, apskaujot mazuli.

 

Pirmās dienas ir īpašas - dzemdības ir tikko aiz muguras, vecāki apjukuši un emocijām pilni, bet bērniņš? Pāreja no mammas pasaules šajā ir tik krasa, jaundzimušais tik lolojams un sargājams, ka itin katrai lietiņai - sedziņai, drēbītēm, klusinātām skaņām un gaismai, ir jābūt tādām, kas saka "Es laipni aicināts šai saulē, mazulīt!"

{smallpic:1}

Arī autiņbiksītēm ir tas pats uzdevums - silti un mīļi sagaidīt mazo brīnumiņu, nodrošināt viņam sausu, siltu, mīkstu guļu.

 

Huggies® Newborn ar BIO-kokvilnu ir piemērots sabiedrotais, ar ko kopā doties uz dzemdībām sagaidīt jaunpienācēju! 

 

Autiņbiksīšu sastāvā ir maiga, dabīga kokvilna, kas palīdzēs bērniņa ādai adaptēties un justies labi, silti un komfortabli.

 

Māmiņu Klubs iesaka uz dzemdībām paņemt līdzi speciālo Huggies® starta komplektu jaundzimušajam - tajā ir viss pirmais nepieciešamais bērniņa pārtīšanai - autiņbiksīšu paka, mitrās salvetes, kas ir uz tīras ūdens bāzes un pat mīksta kokvilnas cepurīte!

 

 

Paņem Huggies® Newborn līdzi uz dzemdībām, lai pirmās dienas lielajā pasaulē būtu vislabākās!

 

Palasīsim arī, ko citas māmiņas saka par Huggies® Newborn:

 

"Protams, kā jau katra sieviete, arī es vēlējos sniegt savam bērnam visu to labāko. Tas, ka šo autiņbiksīšu sastāvā ir eko kokvilna, noteikti bija manas izvēles pamatā. Cik gan bieži ir dzirdēts par autiņbiksīšu radītām ādas problēmām? Varu teikt droši, ka, lietojot Huggies® Newborn, šīs lietas iet secen, Loretas dupsītis elpo un meitiņa jūtas laimīga." raksta Magma

 

"Visvairāk iepriecināja tas, ka Huggies® Newborn satur mazulim tik nepieciešamo organisko kokvilnu, kas saudzē mazuļa ādiņu. Patīk arī labā uzsūktspēja, tās labi pieguļ mazuļa dupsim un šķiet, ka viņš jūtas ērti!" raksta Kristineju

 

"Patika,ka dupsis vienmēr bija sauss un nekur gar maliņām negāja garām. Arī kājiņas nespieda. Nebija nepatīkam aromāts salīdzinot ar Pampers firmas biksītēm. Apmierināja arī cena un ļoti bieži bija uz akciju iegādājamas. Tā kā mēs ilgi vilkām 1.izmēra autiņbiksītes tad mums tiešām bija izdevīgi. Un,protams,kur nu bez Vinnija Pūka", raksta Minnite.