Homeopāts: piena sēne ir sievietes disharmonijas pazīme

Homeopāts: piena sēne ir sievietes disharmonijas pazīme

03. Nov 2011, 14:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Noskaidrojam, kā ginekoloģiskās saslimšanas ārstē homeopātija un galvenais, ko darīt, ja atkal un atkal saslimstam ar piena sēni. Sieviešu Klubam stāsta homeopāts Pāvels Naumovs.

 

 

Atšķirībā no klasiskās medicīnas, homeopātija ir medicīnas nozare, kas ārstē nevis slimību, bet gan cilvēku. Tā mēģina izprast slimības cēloni, cilvēka fizisko un garīgo šī brīža veselības stāvokli un tikai tad piemeklē cilvēkam homeopātiskos preparātus.

 

Homeopātija uzskata, ka katras slimības cēlonis patiesībā ir kāda mūsu nesakārtota problēma vai nepareizība dzīvē. Piemēram, tā pati piena sēne. Jā, tā veidojas tādēļ, ka sievietes makstī ir izmainījusies dabīgā vide un tajā ieperinās sēnīte. Klasiskajā medicīnā piena sēni ārstē ar svecītēm vai antibiotikām.

 

Homeopātijā ārsts ņem vērā faktorus, kādēļ sievietes organismā radies hormonālais disbalanss, kura dēļ ir redzama piena sēne. Bieži slimības iemesls ir meklējams sievietes raksturā. Sievietes grib būt stipras, valdonīgas, pašas pieņemt lēmumus. Bet to darot, izmainās arī sievietes hormonālais fons. Organismā sākas cīņa starp sievišķīgajiem un vīrišķīgajiem hormoniem, kā rezultātā var veidoties piena sēne.

 

Sievietes svētais pienākums ir atdot savu mīlestību, bet vīrietim – pieņemt sievietes dāvāto mīlestību, šādi kļūstot fiziski, materiāli un garīgi stiprākam. Un šādu dzīves modeli arī vajadzētu mēģināt virzīties.

 

Jā, tas būs ilgstošs process, bet ar laiku organisma dabiskais līdzsvars atjaunosies un piena sēne izzudīs.

 

Bet tas nenozīmē, ka homeopātija noliedz klasisko medicīnu. Ļoti bieži, lai izārstētos, ir jāizmanto abas šīs medicīnas zinātnes. Un sievietēm noteikti ir jāveic obligātās medicīnas pārbaudes.

 

Kintija Bulava, www.sieviesuklubs.lv

Foto: Flickr.com

Māmiņu Kluba izvēle:


Vagisan Canifug vaginālie pesāriji jeb tā saucamās svecītes. Tās regulē pienskābes daudzumu makstī. Jau dažu dienu laikā atbrīvo maksti no piena sēnes. Ieteicams lietot kopā ar Vagisan Canifug pretsēnīšu krēmu.

Vagisan® 167mg pesāriji. Šīs svecītes regulē pienskābes saturu,  pazemina pH līmeni un  līdzsvaro maksts mikrofloru.

 

Vagisan intimate wash lotion – intīmās ziepes, kuru sastāvā ir dabīgās piena sūkalas. Tās profilaktiski palīdz pasargāt tevi no piena sēnes. Bet tās nav ārstnieciskas, jau esošu piena sēni tās neārstē.

Esi kādreiz savas veselības uzturēšanai izmantojusi homeopātiju?