Kur un kā nodarbināt bērnus vasarā?

Kur un kā nodarbināt bērnus vasarā?

11. May 2015, 12:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vecākiem ar steigu jāsāk domāt, kā nodarbināt bērnus vasaras brīvlaikā. Ir vecāki, kas sūta bērnus pie vecvecākiem uz laukiem, citi atstāj auklītes uzraudzībā, bet aktīvākie vecāki – vasaras sākumā ieplāno dažādas nometnes vienu pēc otras visas vasaras garumā, kas ne vienmēr beidzas pozitīvi. Esam atraduši zelta vidusceļu vecāku un bērnu labsajūtai – Pludmales centrā „Brazīlija” visas vasaras garumā darbojas bērnu dienas centrs „Vasara Brazīlijā ar Danonki”.

Bērnu dienas centrs ir vasaras izglītojoša piedzīvojumu skola bērniem vecumā no 4 līdz 12 gadiem, kas darbojas no 1. jūnija līdz 28. augustam darba dienās laikā no 7.00-19.00, atbrīvojot vecākus no rūpēm par bērna nodarbināšanu vasaras brīvlaikā. Nodarbības notiek latviešu valodā, bet laipni gaidīti arī angļu un krievu valodās runājošie bērni, ar kuriem pasniedzēji runās viņu dzimtajā valodā. Vecākiem ir iespēja pieteikt bērnu nometnei gan uz vienu dienu, gan uz nedēļu vai ilgāku laika periodu.

Katru dienu bērnus sagaidīs profesionāli pedagogi. Visas vasaras garumā katru nedēļu tiek noteikta viena tēma, kuru bērni iepazīst ar rotaļu, radošo darbnīcu un vieslektoru palīdzību. Īpaši šogad tiks izzinātas tēmas, kas saistītas ar bērnu veselību – kā pareizi ēst, kādi vitamīni nepieciešami bērna organismam un ko tie dara.
Otrdienās un ceturtdienās bērniem ir unikāla iespēja apgūt pludmales volejbolu Pludmales volejbola akadēmijas nodarbībās. Kopā ar Latvijas labākajiem pludmales volejbola treneriem un spēlētājiem bērni nodarbībās apgūst pludmales volejbola pamatus veselīgu aktivitāšu un jautrības gaisotnē. Bērniem nodarbības palīdz uzturēt fizisko formu un veselīgu garu. Savukārt trešdienās bērniem ir iespēja piedalīties īpaši piemērotās pilates-jogas nodarbībās, sakārtojot un izzinot savu ķermeni un emocijas.
Radošākajiem bērniem jo īpaši patiks radošo darbnīcu nodarbības, kurās bērni kopā ar audzinātājiem glezno, veido plastiku, zīmē, filcē, izgatavo rotas, veic eksperimentus dabā un pārvērš bērnu fantāzijas izcilos mākslas darbos.

Bērniem tiek nodrošināta veselīga un kvalitatīva ēdināšana – brokastis, pusdienas un launags. Ēdiens tiek gatavots uz vietas „Brazīlijas” kafejnīcā „Cafe Brazil”. Ēdienkartē tradicionāli un bērna puncītim draudzīgi ēdieni. Par sabalansētu uzturu nometnē rūpējas Danonki.

Pieteikšanās:

Santa Adiene
Tālr.: +371 254 05 111
E-pasts: santa@brazil.lv

Vairāk: www.brazil.lv