Jauns privātais bērnudārzs Pārdaugavā “Laumiņas rezidence”

Jauns privātais bērnudārzs Pārdaugavā “Laumiņas rezidence”

12. Jan 2015, 14:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Jau no 9.janvāra iespējams pieteikt savu bērnus jaunā privātajā bērnudārzā “Laumiņas rezidence”, kas atrodas Āgenskalnā, Kuldīgas ielā 45B, skaistās un izremontētās telpās ar īpaši pielāgotām mēbelēm un ļoti profesionālām, draudzīgām, un mīļām audzinātājām.

Privātajā pirmsskolas izglītības iestādē pašreiz izveidotas divas grupiņas, kurās ir brīvas vietas: no 1 līdz 3 gadiem un no 3 līdz 5 gadiem. Nākotnes plānos ietilpst vēl vairāku grupiņu atvēršana gan latviešu, gan mazākumtautību programmu ietvaros. Bērnudārzā tiek piedāvātas plašas grupiņu un pasākumu telpas, norobežota un apzaļumota teritorija, trīsreizēja ēdināšana, kā arī ērta transporta pieejamība.

“Laumiņas rezidencei” ir licenzēta pirmsskolas izglītības gan latviešu, gan mazākumtautību programma, kas rūpējas par bērnu attīstību radošā un aktīvā gaisotnē. Bērnudārza veidotāji ir pārliecināti, ka pirmskolas vecums ir tas laiks, kad bērnos var atklāt talantus, ko pēc tam veiksmīgi attīstīt, kļūstot pieaugušākiem. To nodrošinās droša vide, radošā atmosfēra un pretimnākošie darbinieki.

“Veidojot “Laumiņas rezidenci” būtisku uzmanību pievērsām tam, lai telpās būtu dabisks apgaismojums, tās tiktu iekārtotas ar drošām un patīkamām mēbelēm, tāpat arī, lai mazajiem būtu interesanti darboties,” saka bērnudārza līdzīpašniece Aija Liepiņa, piebilstot, ka svarīgs aspekts ir arī darba laiks, jo iestāde darbosies no septiņiem rītā līdz septiņiem vakarā, lai vecāki var pagūt nokļūt uz darbu un atpakaļ.

Pieteikties bērnudārza apskatei iespējams pa telefonu 27875559 vai e-pastā daiga@lauminasrezidence.lv. Pieejams arī vairāku pašvaldību līdzfinansējums un valsts līdzfinansējums. 

“Laumiņas rezidences” Āgenskalna filiāle Kuldīgas ielā 45B ir jau piektā filiāle Rīgā. Pirmais bērnudārzs sāka darboties 2008.gadā Avotu ielā. Pašreiz strādā arī pirmsskolas izglītības iestādes Nometņu ielā un Bākužu ielā. Bērnu skaits sasniedzis jau 130, bet viņu skaits arvien pieaug. “Laumiņas rezidencē” strādā radošs un draudzīgs kolektīvs, kas rūpējas par bērnu labsajūtu un drošību, nodrošinot ikvienam mazulim individuālu pieeju, labsajūtu, kā arī jauku un pretimnākošu attieksmi. Plašāka informācija www.lauminasrezidence.lv.