Būt aktīvam ir stilīgi!

Būt aktīvam ir stilīgi!

06. Sep 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums ir patiess prieks, ka arvien vairāk vecāku apzinās, ka bērniem jau no mazotnes jādod iespēja būt aktīviem. Bērniem, kuri ir aktīvi ir vieglāk socializēties  un vieglāk apgūt mācību vielu skolā. Šobrīd arvien vairāk bērnu apmeklē dažādas sporta nodarbības, apmeklē pilsētas bērnu parkus, dodas pārgājienos un piedalās sacensībās.

Lai kur mēs dotos, lai ar kādu sporta veidu nodarbotos mums ir nepieciešami atbilstoši apavi. Šobrīd sporta apavu izvēle ir ļoti plaša, tāpēc mēs, MySport veikala speciālistiJums palīdzēsim neapjukt un izvēlēties piemērotākos sporta apavus ikdienas un sporta vajadzībām.

Apavi bērnudārza vecuma bērnam

Jā, arī bērnudārzā bērnam ir nepieciešami sporta apavi, jo bērnudārzā bērni daļu dienas pavada ārā.  Viņi skrien, lēkā un spēlējās smilšu kastē. Mēs bērnudāzam (pavasarī, vasarā un rudenī) iesakām divu veidu sporta apavos: apavus, kuri būs piemēroti siltām, sausām dienām un apavus, kuri būs piemēroti mitrām dienām, kad zāle ir slapja.

Apavi siltām, sausām dienām: Dienās, kad ārā ir silts mēs rekomendējam bērnu sporta apavus, kuriem ir elpojošs materiāls un viegla amortizējoša starpzole. Ar šiem apaviem bērniem būs ērtāk skriet un tajos mazāk svīdīs pēdas. Rekomendējam izvēlēties apavus, kuriem papēža daļa ir augstāka par purngalu un ar amortizējošu starpzoli. Paaugstināta papēža daļa samazina ahileja cīpslas nostiepumu, savukārt amortizējošā starpzole samazina triecienus.

Apavi skolniekam

Kāda tipa apavus izvēlēties skolai, kuros būs ērtāk staigāt, kuros mazāk svīdīs pēdas? Esam sagatavojuši informāciju par to kādus apavus labāk izvēlēties sporta stundām un kādi apavi būs piemērotāki staigājot pa skolu vai no skolas brīvajā laikā.

Apavi sporta stundām

Sporta stundām iesakām izvēlēties ērtus, elpojošus, amortizējošus sporta apavus. Šajā gadījumā būs piemēroti divu veidu apavi: skriešanas apavi un zāles (indoor apavi).

Skriešanas apavi: Ja sporta stundas ir vispārīgas, ja tās notiek gan zālē, gan stadionā, ja tajās nav liels uzsvars uz zāles sporta veidiem (handbols, florbols, volejbols), tad iesakām izvēlēties skriešanas apavus. Skriešanas apavi ir viegli, elpojoši un amortizējoši, tajos būs ērti veikt visus sporta skolotāja uzdotos vingrinājumus zālē un stadionā. Arī skolniekiem rekomendējam izvēlēties apavus, kuriem papēža daļa ir augstāka par purngalu, ar amortizējošu starpzoli un ar purngalu daļu, kura labi lokās. 

Zāles jeb indoor apavi: Iesakām izvēlēties šos apavus, ja paralēli sporta stundām bērns spēlē arī volejbolu, handbolu vai florbolu vai arī ja sporta stundās ir lielāks uzsvars uz šīm zāles sporta spēlēm. Indoor apaviem ir gumijas zole (parasti kaučuka krāsā), kura neslīd pa zāles segumu. Šiem apaviem ir laba saķere, tie ir stabili, ar tiem var viegli apstāties un veikt ātrus manevrus. Vēl viens zāles apavu pluss - tie neatstāj svītras uz sporta zāles grīdas.

Apavi ikdienai

Sporta apavi ir lieliski piemēroti ne tikai sportošanai, bet arī ikdienas lietošanai. Šobrīd sporta apaviem ir pievilcīgs dizains, tāpēc bērni, jaunieši un arī pieaugušie tajos labprāt staigā arī ikdienā. Mūsu veikalos piedāvājumā arī sportiska stila ikdienas apavi.

RAKSTA TURPINĀJUMU LASI ŠEIT->>>