Bērnu ballīte lāzerpeintbolā - spēlē 2h, bet maksā tikai par 1h

Bērnu ballīte lāzerpeintbolā - spēlē 2h, bet maksā tikai par 1h

31. Oct 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojas bērnu ballīte un domā, kāda būs piemērotākā aktivitāte? Sarīko savam bērnam neaizmirstamu ballīti ar azartisko lāzertag jeb lāzera peintbolu! Izmanto īpašo GUNSnLASERS akciju - spēlē 2h, bet maksā tikai par 1h!

Izdevīgs piedāvājums spēlei 1=2

Reģistrējot 2h lāzerag spēli vismaz 5 spēlētājiem līdz 30.11.18., Tev būs jāmaksā tikai 10€ par vienu personu. Tas noteikti būs neaizmirstams apsveikums dzimšanas vai vārda dienā, ko novērtēs gan pats gaviļnieks, gan visi ballītes ciemiņi un vecāki!

2h bērnu ballīte lāzertagā tikai 10€/pers. - viss spēlei vajadzīgais ekipējums un atribūti ir iekļauti cenā, citu izmaksu spēlei nebūs

Gribi noskaidrot sīkāk par šo izdevīgo GUNSnLASERS piedāvājumu? Ienāc GUNSnLASERS mājaslapā TE un piesaki spēli online kontaktformā ātri un vienkārši! Lāzertags ir atbilstoša aktivitāte jauniešiem un bērniem jau no 4 gadu vecuma, jo trāpījumu var sajust tikai vibrāciju un skaņu galvassaitē, tādēļ dzimšans dienas ballīti pie GUNSnLASERS var rīkot gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērniem un arī pieaugušajiem - interesanti un jautri būs visiem.

1=2 akcijas nosacījumi:

●      2h spēle maksā tikai 10€ no personas

●      Cena spēkā lāzertag spēlēm darbadienās no pirmdienas līdz ceturtdienai

●      Minimālais spēlētāju skaits ir 5 cilvēki

●      Atlaide ir spēkā GUNSnLASERS Andrejostas, Mežaparka un Juglas izklaides parkos

●      Atlaide ir spēkā no 29.10.18. līdz 30.11.18. (spēlei jābūt reģistrētai un jānotiek šajā laika posmā)

Lai bērnu ballīte izdotos par 100%, vairāk info par GUSNnLASERS akciju 1=2 lasi ŠEIT!

Kas ir lāzertags?

Lāzertags tiek dēvēts arī par laser tag vai lāzera peintbolu. Kā liecina nosaukums, tā ir līdzīga aktivitāte klasiskajam peintbolam ar krāsām. Galvenā atšķirība - lāzertag nav sāpīgs, jo trāpījumu jūt ar vieglu vibrāciju speciālā galvas lentā. Tieši tādēļ šo spēli var izmēģināt jau no 4 gadu vecuma. Tā būs laba dāvana arī bērniem, kas apmeklē bērnu dārzu vai sākumskolu.

Spēles gaitā tiek izspēlētas dažādas misijas, kuras vada profesionāls un draudzīgs instruktors, piemēram:

●      Picas cepšana;

●      Karoga uzvilkšana mastā;

●      Bankas aplaupīšana;

●      Kontroles punkta ieņemšana un noturēšana;

●      Karoga nogādāšana savā bāzē;

●      VIP u.c.

Ja bērnu ballīte ir paredzēta kādā īpašā tematikā, arī lāzertaga uzdevumus var pielāgot, lai radītu vēl lielāku jautrību, piemēram, supervaroņi dodas pasaules glābšanas misijā vai citplanētieši cenšas nolaisties uz zemes.

Diploms katram spēlētājam

Vēl viena lāzetaga priekšrocība - katrs dalībnieks pēc spēles saņems diplomu ar saviem rezultātiem. Tā varēs noskaidrot, kurš iztērējis visvairāk lodes, kurš ir bijis visprecīzākais šāvējs, kura reitings ir bijis labāks. Patīkama atmiņa visiem ciemiņiem no ballītes, kas radīs papildu azartu būt izveicīgam un gana veiklam, lai pārspētu pretiniekus!

Katras spēles noslēgumā ir 6 īpašas nominācijas:

  1. Kareivis - visaugstākais kopējais reitings
  2. Snaiperis - visaugstākā precizitāte
  3. Rembo - visvairāk izšautas lodes
  4. Kamikadze - visvairāk reižu sašauts
  5. Neievainojamais - vismazāk reižu sašauts
  6. Iznīcinātājs - visvairāk trāpījis citiem

Gandarījums par kādu no minēto titulu iegūšanu ir patiešām liels ne tikai bērniem, bet arī vecākiem.

Kamēr bērni spēlē, vecāki atpūšas

Zināms, ka bērnu ballīte var prasīt laikietilpīgus sagatavošanās darbus, gādājot gan uzkodas, gan rotājumus un atrakcijas. Izvēloties bērna dzimšanas dienu svinēt pie GUNSnLASERS, Tev vairs nebūs jāuztraucas par organizatoriskiem darbiem, jo visu spēles laiku ar bērniem kopā būs instruktors, kurš gādās par jautrību un kārtību spēles laukumā.

 

Ja vecāki vēlas, viņi droši var pievienoties bērniem lāzertag laukumā un sacensties par labākā spēlētāja titulu. Ja tomēr priekšroku dod mierīgai atpūtai un spēles norises vērošanai no malas, spēles laikā vari uzkavēties siltās telpās Juglas iekštelpu laukumā vai piknika vietās Andrejsalas un Mežaparka āra laukumos. Ir atļauts spēli skatīties arī pie paša laukuma, lai noķertu labākos kadrus foršās fotogrāfijās.

Piknika vietas un telpas atpūtai pēc spēles

Bērnu ballīte nav iedomājama bez svētku kūkas un dziesmas “Daudz baltu dieniņu”, kas ir ļoti svarīgs apsveikums svētkos. Nesteidzīgai atpūtai un cienasta baudīšanai droši varat izmantot labiekārtotas piknikas vietas ar solu, galdu, nojumi un grilu. Ņem līdzi uzkodas vai pasūti picas uz vietas un turpiniet svinības arī pēc spēles!

Ne tikai kā apsveikums svētkos

Šī aktivitāte ir populāra ne tikai bērnu ballītēs, bet arī vienkārši kā atpūta ģimenes vai draugu lokā. Tas būs jautrs saliedēšanās pasākums arī starp kolēģiem vai klases biedriem klases ekskursijas laikā. Reģistrē spēli un tiekamies lāzerpeintbola laukumā!

Reģistrē spēli foršai ballītei!

Bērnu ballīte ar lāzertag spēli būs labākā dzimšanas dienas dāvana gan bērnam, gan vecākiem. Pozitīvā spēles noskaņa vēl ilgi paliks atmiņā un vēlme pārrunāt spraigākos spēles momentus nerimsies vēl pāris dienas. Izmanto GUNSnLASERS īpašo 1=2 piedāvājumu un reģistrē spēli caur e-pastu info@gunsnlasers.lv vai arī zvani pa telefona numuru +371 27274646! Vairāk par akcijas noteikumiem lasi GUNSnLASERS mājaslapā!