Uzņēmums Lindex ir aizvadījis veiksmīgu ceturksni ar apgrozījuma un peļņas pieaugumu

Uzņēmums Lindex ir aizvadījis veiksmīgu ceturksni ar apgrozījuma un peļņas pieaugumu

30. Apr 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šodien uzņēmums Lindex nāk klajā ar informāciju par apgrozījumu un pirmā ceturkšņa rezultātiem, kā arī informē par ievērojamu apgrozījuma un peļņas pieaugumu.

Modes uzņēmums pirmajā ceturksnī ir palielinājis kopējo apgrozījumu Zviedrijas kronās par 4,2 procentiem un vietējās valūtās par 2,8 procentiem. Apgrozījums ir pieaudzis visās biznesa jomās. Apgrozījums no tiešsaistes tirdzniecības ir turpinājis ievērojami augt, pirmajā ceturksnī palielinoties par 40,9 procentiem.

“Šis pavasaris ir bijis notikumiem bagāts — ir piedāvāti vairāki jauni koncepti un kolekcijas, ko klienti ir labi uzņēmuši. Mēs turpinām pozitīvo izaugsmi, apgrozījums ir ievērojami pieaudzis gan veikalos, gan tiešsaistē. Esam palielinājuši peļņu, palielinot pārdošanu par pilnu cenu un samazinot pārdošanu par pazeminātām cenām. Mēs esam arī sabalansējuši krājumus, tie ir mazāki nekā pagājušajā gadā. Savukārt jauno preču īpatsvars ir lielāks”, stāsta izpilddirektore Suzanna Enboge (Susanne Ehnbåge).

Lindex peļņa no pamatdarbības pirmajā ceturksnī ir palielinājusies par 31 miljoniem Zviedrijas kronu un sasniegusi 131 miljonus Zviedrijas kronu. Peļņas palielinājuma iemesls ir Lindex apgrozījuma pieaugums un bruto peļņas palielinājums, kā arī laba izmaksu kontrole.

“Ievērojamais rezultātu uzlabojums atspoguļo Lindex veiksmīgo izaugsmi un attīstību. Mēs esam uzlabojuši veikalu tīkla ienesīgumu un turpinām attīstīties digitālajā vidē, izmantojot gan savus, gan partneru kanālus. Nākotnē mēs īstenosim vēl citas interesantas sadarbības tiešsaistē. Mēs gūstam panākumus visā pasaulē kā spēcīgs zīmols, jo esam iepazinuši savas klientes, viņu vajadzības un pat spējam tās pārsniegt,” stāsta Suzanna Enboge.