Uzlabo savas pāra attiecības! Seminārs “Attiecību maģija” 22.oktobrī

Uzlabo savas pāra attiecības! Seminārs “Attiecību maģija” 22.oktobrī

16. Oct 2018, 00:52 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

foto: pexels.com

Lai dzīvotu patiesā saskaņā un harmonijā ar sevi, ir jāuzsāk ceļš pie sevis iepazīšanas un izprašanas! Jo vairāk tu spēj izprast savu būtību, veidot labvēlīgu vidi un pozitīvu saskarsmi ar līdzcilvēkiem, jo kvalitatīvāka ir tava fiziskā, emocionālā un psiholoģiskā veselība. Lekcijā “Attiecību maģija” runāsim, diskutēsim un jauki pavadīsim laiku.

PIESAKIES LEKCIJAI ŠEIT->>>

  • Runāsim par sievietes un vīrieša būtību.
  • Kādi ir izaicinājumi un risinājumi attiecībās.
  • Kādas zināšanas un tehnikas var uzlabot pašsajūtu un savstarpējo sadarbību.
  • Kā ar pieskārieniem un enerģiju plūsmām var sniegt prieku partnerim, saņemot lielu devu gandarījuma un piepildījuma arī savā dzīvē.
  • Uzzināsi interesantus faktus par anatomiju, par dažādiem orgasmu veidiem un to iedarbību uz sievietes un vīrieša veselību.
  • Ielūkosimies Tantras pamatos.

Lekciju lasa Modris Mahesh Kalnciems – aksiologs, astrologs, astropsihologs, seksualitātes treneris, tantrisko masāžu praktiķis, mistiķis kurš iet sevis izzināšanas un pilnveidošanas ceļu. Vairāku gadu garumā, izmēģina un praktizē dažādu skolotāju prakses, kuras nodod tālāk interesentiem semināros, lekcijās un privātajās konsultācijās. Šobrīd dziļi apgūst attiecību tēmu, enerģiju plūsmas un to apmaiņas jeb Tantru.

Kur notiks? 

Sieviešu Klubā, Vīlandes ielā 1-2, 1. Stāvā, ieeja no Elizabetes ielas puses 

Cik maksā? 

 € 15