Uriage kopšanas līdzekļi sausai ādai- perfekti ziemai

Uriage kopšanas līdzekļi sausai ādai- perfekti ziemai

27. Nov 2019, 09:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Man bija tas gods testēt jaukos Uriage līdzekļus. 

Uriage Xemose Huile eļļas mazgāšanas līdzekli kas ir bez smaržas, nesatur ziepes, bagātināts ar augu skvalāniem, aveņu sēkliņu eļļu, glicerīnu. Sastāvā ir Uriage termālais ūdens, kurš mitrina un nomierina sakairinātu sausu ādu, patentētais Cerasterol-2F komplekss aizsargā un palīdz atjaunot bojāto ādas aizsargbarjeru. Piemērots zīdaiņiem, bērniem un pieaugušajiem. 

Uriage Xemose eļļas balzāmu kas ir ļoti patīkamas eļļainas tekstūras balzams, kura sastāvā ir 3 patentēti kompleksi (TLR2-Regul, Cerasterol-2F, Chronoxine), karitē eļļa, kā arī Uriage termālais ūdens, ļoti ātri nomierina sakairinātu ādu, baro un mitrina to, veicina ādas atjaunošanos, atjauno ādas aizsargbarjeru, mazina niezi. 

Produktus var lietot gan ķermenim, gan sejai. Es līdzekļus lietoju tikai sejai un varu teikt ka esmu sajūsmā. Man ir ļoooti sausa sejas āda, it īpaši šajā aukstajā laikā. Ikreiz, kad uzklāju pūderkrēmu bija sajūta ka mana āda lobās, bet kad sāku lietos Uriage eļļas balzamu zem pūderkrēma tādas sajūtas vairs nav.  Pec sejas mazgāšanas  un nosusināšanas nav vairs tā savelkošā sajūta, kas visiem tik ļoti nepatīk. Vienīgi pēc balzama uzklāšanas uz ādas paliek tāda eļļaina kārtiņa, bet man tas netraucē. Ļoti iesaku izmēģinat šos produktus, it īpaši tiem kuriem ir sausa āda.  

Žanna