TRI-BIO ieteikumi – “Kā un kāpēc izvēlēties ekoloģiskos tīrīšanas līdzekļus?”

TRI-BIO ieteikumi – “Kā un kāpēc izvēlēties ekoloģiskos tīrīšanas līdzekļus?”

28. May 2018, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēdējo gadu laikā būtiski ir pieaudzis to cilvēku skaits, kuri pastiprināti pievērš uzmanību ikdienā lietojamo produktu sastāvam, īpaši to attiecinot uz mājas uzkopšanas līdzkļiem. Citi labprātīgi, citi – piespiedu kārtā pēc saskaršanās ar dažādām alerģiskām reakcijām. Meklējot risinājumu ļoti daudzi patērētāji, pamēģinot ekoloģiskos tīrīšanas līdzekļus, ir ļoti pārsteigti, jo secina, ka tie ir tikpat efektīvi, cik kodīgie, ķīmiskie tīrīšanas līdzekļi. Un kas nav mazsvarīgi – tie ir saudzīgi pret tīrāmām virsmām un apkārtējo vidi!

Piedāvājam Jums pievērst uzmanību sekojošiem faktoriem:

Ekoloģiskos tīrīšanas līdzekļus Jūs viegli varat atpazīt pēc eko marķējumiem uz iepakojuma, kas apliecina to, ka ne tikai ražotājs garantē to dabisko izcelsmi, bet to apstiprina arī attiecīgās institūcijas. Produkti ir izgatavoti no dabīgām augu  un minerālu sastāvdaļām un/vai satur  probiotiķus - labvēlīgus dzīvus mikroorganismus, kas padziļināti tīra mikroskopiskā līmenī, iekļūstot neredzamās plaisiņās un porās . Virsma tiek pasargāta no pārlieku mitruma, neveidojas traipi pēc uzkopšanas, tiek likvidētas jebkāda veida smakas. Pēc tīrīšanas uz virsmas veidojas neredzama probiotiska aizsargkārtiņa, kas turpmāk rūpējas par pašu virsmu un rada labvēlīgu mikrovidi, aizkavējot kaitīgu mikroorganismu vairošanos un turklāt samazinot infekcijas risku.

Ekoloģisko tīrīšanas līdzekļu sastāvā nav smaržvielas, krāsvielas, tādēļ tie ieteicami bērniem un cilvēkiem ar jūtīgu ādu vai noslieci uz astmu vai alerģijām. Tieši smaržvielas ir vislielākais riska faktors, kurš provocē un ierosina alerģijas. Produkti nesatur fosfātus, hloru, abrazīvus  un citas toksiskas vielas, viegli sadalās dabā, īpaši ieteicami mājās ar autonomo kanalizācijas sistēmu.

Produkti ir koncentrēti un tādēļ ir ļoti ekonomiski lietošanā. Vienā lietošanas reizē Jums nav nepieciešams lietot neierobežota daudzuma produktu, lai panāktu vēlamo efektu. Jāņem gan vērā, ka, piemēram, mājas tīrīšanas līdzekļus nepieciešams uzklāt uz virsmas un tad ļaut tam 2-3 minūtes iedarboties pirms noskalošanas. 

Pēdējo gadu laikā TRI-BIO ir izveidojusies stabila sadarbība ar Māmiņu Klubu, tādēļ, iespējams, daudzi par mums jau būs dzirdējuši. Mēs esam par drošu un veselīgu vidi, nodrošinot ģimenēm tik tiešām ekoloģiskus un efektīvus tīrīšanas līdzekļus un vēl - mūsu preču sortimentā ir patiesi viss, kas katrai ģimenei vajadzīgs! Arī šogad Jums būs iespēja mūs sastapt Māmiņu Kluba Festivāla laikā. Esam rūpīgi gatavojušies un ar lielu prieku iesaistīsim Jūs gan mūsu atrakcijās, gan pastāstīsim par mūsu produktiem. Festivāla laikā Tri Bio produkciju būs iespējams iegādāties par īpaši draudzīgu cenu!

Uz tikšanos jau 2. jūnijā, atpūtas parkā “Ziemeļblāzma”!