Tiekamies 26.maijā Māmiņu Kluba TV raidījumā. Lielajā intervijā - modes mākslinieks Aleksandrs Pavlovs

24. May 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kādi ir tavi plāni šīs svētdienas rītam? Nesteidzīgas brokastis, laiks kopā ar saviem mīļajiem un noteikti arī jaunākā Māmiņu Kluba raidījuma noskatīšanās, ne?

Ieskaties, kādas tēmas tevi sagaida jau šajā svētdienā!

Lielajā intervijā tiksimies ar modes mākslinieku un divu meitu tēti Aleksandru Pavlovu, lai parunātu par to, kā izvēlēties savai būtībai atbilstošu apģērbu un ar ko sākt, ja esam nolēmušas mainīt savu ģērbšanās stilu. Aleksandrs pastāstīs, ko viņam nozīmē palaist dzīvē savas meitas. Vaicāsim Aleksandram, kā viņš saprot tēva lomu un kādi ir viņa novērojumi par to, kāpēc sievietes bieži jūtas par sevi nepārliecinātas un neatļaujas ģērbties košās krāsās.

Noskaidrosim, kā gaidāmajam mazulim izvēlēties vispiemērotāko gultiņu.

Tūliņ sāksies garākie un īsākie ģimeņu izbraucieni tepat Latvijā, uz tuvējām kaimiņzemēm un arī tālākiem galamērķiem. Tāpēc dosimies noskaidrot, kāpēc pirms došanās ceļojumā ir nepieciešams sagatavot ģimenes ceļojuma aptieciņu, un ko tajā likt iekšā.

Turpinot ceļojumu tēmu, runāsim arī par drošiem ģimenes braucieniem ar automašīnu un kā mūsdienu auto palīdz risināt drošības jautājumus. Pievērsīsim uzmanību arī drošai bērnu pārvadāšanai automašīnā.

Gatavosim gardu pamatēdienu - pilngraudu pastu ar vistu.

Uzzināsim, kā saskaņot bērna uzturu ar ģimenes maltītēm tā, lai bērns ēstu veselīgi un arī atbilstoši savam vecumam.

Tiekamies 26.maijā plkst. 9.20.