Testēju īpašu acu krēmu

Testēju īpašu acu krēmu

09. Oct 2018, 16:13 nosiguldas nosiguldas

Katra māmiņa zin ko nozīmē negulētas naktis un pēc tam skats spogulī. Nu lūk, noteikti nepateikšu neko jaunu, to arvien spēcīgāk var just, kad vairs nav 25 un pat 40. Pieejot pie spoguļa acis parāda gan negulētās naktis, gan citas problēmas. Brīdī, kad varēja pieteikties testēt acu krēmu, kas palīdz atrisināt šīs problēmas , biju ļoti iepriecināta, ka kļuvu par vienu no testētājām.

REMESCAR Eye Bags acu krēms pret maisiņiem un tumšajiem lokiem.

Vispirms izpētīju sastāvu un neizplūdīšu pārdomās par to cik tas ir vai nav ekoloģisks. Es ļoti labi saprotu, ja ir runa par ātru iedarbību, te ir jābūt pietiekami nopietnam sastāvam, jo būsim godīgas ar kumelītēm tumšos lokus nenoņemt.

Krēmu vajag ļoti maz, ja nevēlaties nepatīmu velkošu sajūtu ap acīm, to uzmanīgi jāuzklāj tikai uz problēmzonas. Es papildus izmantoju arī mitrinošu krēmu ādai ap acīm. Bet, savu uzdevumu krēms izpilda teicami, pie tam ļoti ātrā laikā. Kamēr krāsojos pie spoguļa acu priekšā mainās acu izskats.

Pieļauju, ka ilgstoši un ļoti bieži šo krēmu lietot gan nevajadzētu.  Bet kā labas zāles man tas tagad glabējās ledusskapī vēsā vietā, lai vienmēr būtu pa rokai nepieciešamības gadījumos.