SuperBēbis 2020:  C vitamīns arī uz sejas

SuperBēbis 2020: C vitamīns arī uz sejas

Sejas āda kādreiz ir bijis mans sāpīgais temats. Sākot no 16 gadiem, esmu gājusi cauri dažādām fāzēm un sadzīvojusi ar akni. Bet pēc pirmā bērna dzimšanas, ar dermatologa palīdzību, uzveicu šo slimību un kopš tā laika novērtēju, ka man beidzot ir tīra un gluda sejas āda. Beidzot varu lietot sejas kopšanas līdzekļus, kuri nav domāti taukainai ādai, bet testēt jaunus produktus, lai atrastu sev piemērotākos.

Mana sejas kopšanas rutīna nav sarežģīta. Kosmētiku mazgāju nost ar sejas mazgājamo līdzekli, tad seko kāds micelārais ūdens vai toniks un pēc vajadzības, mitrinošs fluīds vai krēms. Nesen sāku aizrauties ar sejas maskām. Izvēlos aptieku kosmētiku vai dabīgu kosmētiku, kura nav bagātināta ar pārspīlētu smaržu. Šo gadu laikā ir palikuši daži favorīti, bet labprāt izmēģinu ko jaunu.

Pavasarī sāku lietot Eucerin Hyaluron- Filler Vitamīna C serumu un nolēmu pavērot savas ādas izmaiņas. Pēc dzemdībām āda izskatījās mazliet sagurusi, neskatoties uz regulāru fizisko aktivitāti un kaut cik labu uzturu, tāpat jaunais režīms un saraustītais miegs, deva savu ieguldījumu manā sejas ādā. Jau agrāk biju saskārusies ar dažiem C vitamīna līdzekļiem, bet neko pozitīvu teikt nevarēju - tie kairināja manu ādu. Varbūt, āda nebija vēl atkopusies no aknes ārstēšanas, varbūt, C vitamīna koncentrācija bija pārāk liela, bet mums dialogs neveidojās. Tāpēc Eucerin C vitamīna serumu sāku lietot uzmanīgi.

Eucerin Hyaluron-Filler C vitamīna serums satur 10% tīra un tikko aktivizēta Vitamīna C un Likohalkonu A – abi ir spēcīgi antioksidanti.
Inovatīvais iepakojums nodrošina Eucerin Hyaluron-Filler C vitamīna seruma 10% tīra C vitamīna aktivizēšanu tieši pirms lietošanas. Tas nozīmē, ka tiek sniegta visspēcīgākā iedarbība un sastāvs sniedz tavai ādai starojumu, kas nepieciešams. Āda izskatās un jūtas atdzīvināta un atjaunota jau pēc tikai 7 dienām.

Iepakojumā ir trīs ampulas, vienu ampulu es iedevu savai mammai, lai izmēģina uz savas 50+ ādas. Domāju, ka būtu interesanti salīdzināt pieredzes. Tā kā kosmētiku lietoju ļoti taupīgi, divas ampulas man pietika uz mēnesi. Pats iepakojums ir ērts un to arī ir viegli paķert līdzi. Pašas ampulas ir izstrādātas tā, lai C vitamīns tiktu aktivizēts pirms lietošanas. Vispirms ir jānoņem follija kārtiņa, tad jāpiespiež mīkstais uzgalis, lai atbrīvotu C vitamīnu, tad iepakojums labi jāsakrata, jānoņem vāciņš un jāpiespiež uzgalis, lai serums iznāktu ārā. Gatavs lietošanai! Serumu var lietot gan vakarā, gan no rīta. To var jaukt klāt ierastajam krēmam. 

Serumu lietoju vakaros, kad āda ir attīrīta. Pēc pirmās lietošanas reizes, āda neizjuta kairināšanu, tā bija gludāka un pats serums atstāja ļoti svaigu sajūtu. Sākums daudzsološs. Pēc nedēļas ilgas lietošanas, āda ir palikusi svaigāka, gludāka un liekas, ka arī krāsa ir labāka. Mazs mīnuss - jutīga āda ap degunu, bet gluži vienkārši pārtraucu lietot serumu uz šīs zonas. Jautāju par atsauksmēm mammai, viņai serums patīk, āda liekas dzīvāka. 

Lietojot serumu mēnesi, ir mazliet mazinājusies ādas pigmentācija. Saņemu arī komplimentus par starojošu sejas ādu. Pašai arī patīk kopskats, jo āda izskatās atpūtusies. Domāju, ka ar mēnesi ilgu lietošanu, pagaidām, pietiek noteikti. Serums ir lielisks rudenim un pavasarim, kad mūsu āda prasa vislielākās rūpes. Pagaidām, nemāku teikt par grumbu aizpildīšanu, jo man tādas ir tikai pie acīm, bet ņemot vērā, ka šim serumam ir izlīdzinošas spējas, kuras sajutu uz savas ādas, domāju, ka tas tiek veiksmīgi galā arī ar šo uzdevumu. C vitamīna serums manu ādu nekairināja, kas jau ir lieliski un kopumā mans vērtējums ir pozitīvs. 

Tas arī lieliski saskan ar citiem maniem sejas kopjošajiem līdzekļiem un neveidojas konflikti. 

Domāju, ka pie šī produkta atgriezīšos vēlā rudenī, kad gribēsies uzmundrinājumu ādai :)