Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Slingojam

Skaistam un sievišķīgam 2015.gadam: Slingojam

10. Oct 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

No 4. līdz 10. oktobrim Latvijā septīto reizi atzīmē Starptautisko Slingošanas nedēļu, kurai šogad dots nosaukums “Apskaujot pasauli!”. To ik gadu atzīmē visā pasaulē, lai dalītos pieredzē par drošu mazuļa nēsāšanu slingā jeb lakatā saskaņā ar bērna attīstību pa vecumposmiem. 

Noteikti īsta slingotāja aizrādīs par augstpapēžu puszābakiem šajā komplektācijā, tomēr, manuprāt, viss ir atkarīgs no tā kurp Jūs ejat un cik stabili tādos apavos jūtaties. Uz mūsu ceļiem kāju var izmežģīt pat uz līdzenas vietas ar zempapēžu kurpēm.

Ieskatoties šīs sezonas zābaku tendencēs noteikti jāmin ir garie zābaki – apdrukāti, pieguļoši un spīdīgi, ar vai bez papēža.

 20151007095156-89890.jpg

Bet nu skatīsimies augstāk un plašāk, mazuļa ērtības un miers ir lielā mērā atkarīgs no māmiņas emocionāli psiholoģiskā un fiziskā stāvokļa, cik ērti, labi un līdzsvaroti jūtas māmiņa- vai viņa pati ir paēdusi, apģērbusies sev tīkami un ērti, pakomunicējusi ar draudzenēm un baudījusi drošības sajūtu sava vīra paspārnē.

Un būt tīkamai-mīlamai sev pašai ir ļoti būtiski, bet tam ir jāvelta mazliet laika – izvēloties un saskaņojot sev vispiemērotāko un ērtāko apģērbu komplektu konkrētai pastaigai vai pasākumam. Slings no šī skatpunkta ir vēl viens aksesuārs, ko varam pieskaņot, vai tieši otrādi kontrastēt ar apģērbu.

Šīs sezonas krāsu gammas iedvesmai

 20151007095217-44568.jpg

Un nevajag baidīties ieviest arī kātu košāku akcentu, jo īpaši krāšņā rudnes laikā.

Svarīgi ir atcerēties, ka koptēlu veidu viss  - no matu galiņiem līdz papēžiem ar slingu pa vidu. Komplektācijā redzamās māmiņas matu krāsa bija galvenais vadmotīvs krāsu izvēlē. Atturīgie zilie toņi kopā ar sarkanbrūno un zilzaļo iegūst pavisam citu - svaigu rudenīgi noskaņu.

Silk&milk kleita “Zilais Zefīrs”, Slings no “Little Frog” salonā Mani Slingi, Mētelis, pusgarās zeķes un soma.