Sieviešu festivālā nāc uz Dr. Ludmilas Stavro-Freibergas meistarklasi par ādas kopšanu!

Sieviešu festivālā nāc uz Dr. Ludmilas Stavro-Freibergas meistarklasi par ādas kopšanu!

19. Mar 21:18 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tu regulāri maini kosmētikas zīmolus, bet tā arī nevari atrast īsto, āda reizēm ir  sausa, bet reizēm arī  taukaina? Kāpēc tas tā notiek savā meistarklasē pastāstīs Ludmila Stavro-Freiberga,  kosmētiķe ar 25 gadu darba stāžu.  

Ja “super” procedūra nedod gaidīto “super” rezultātu un tu baidies iztērēt naudu kārtējiem eksperimentiem, nāc uz Ludmilas Stavro-Freibergas  meistarklasi, lai saprastu kā izvēlēties tieši Tev piemērotākās procedūras, lai rezultāts vienmēr būtu super!

Ja  tu vairs neesi  pusaudžu vecumā, regulāri veic kosmētiskās  procedūras, bet tava āda vēl joprojām nav ideāla, nāc uz Ludmilas Stavro-Freibergas meistarklasi, kur tu uzzināsi kur meklēt ādas problēmu iemeslus. 

Meistarklasē “Pareizas ādas kopšanas algoritmi skaistumam un veselībai mājās un kosmētiskajā kabinetā” tev būs iespēja iepazīties ar ādas kopšanas algoritmiem skaistumam un veselībai gan mājās apstākļos, gan  kosmētiskajā kabinetā.

Visi dalībnieki piedalīties loterijā, kur būs iespēja vinnēt:

  • vērtīgu Ludmilas Stavro-Freibergas konsultāciju par ādas kopšanu, Jums piemērotām procedūrām un dzīvesveidu, kas palīdzēs saglabāt Jūsu skaistumu un veselību ilgtermiņā. 
  • Korneoterapijas kosmētikas zīmola Response by Dr.Stavro kosmētikas komplektus
  • Visiem piereģistrētajiem dalībniekiem pēc meistarklases būs iespēja iegādāties kosmētiku ar  30% atlaidi.

Meistarklase norisināsies zālē "Dubulti" no plkst. 14.45 līdz 16.15

PIRKT BIĻETI UZ SIEVIEŠU FESTIVĀLU